Hasta almaya giderken alev alan ambulansı orman ekipleri söndürdü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2010 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Manavgat ilçesi Taşağıl Beldesi Köprülü Kanyon'da yaralanan turistleri almaya giderken ateş alarak yanan ambulansı, bölgede bulunan orman arazöz ekipleri söndürdü.

Taşağıl Orman İşletme Müdürü Zeki Tuncer, Köprülü Kanyon Milli Park sınırlarında kaza yapan turistleri kurtarmak için Serik Özel Aspendos Hastanesi'nin 07 VB 222 ambulansının olay yerine giderken bir anda alev aldığını belirtti.

Yanmak üzere olan ambulansı, Taşağıl Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazöz ekiplerinin söndürdüğünü belirten Zeki Tuncer, ambulansın Karabük Köyü civarında bir anda alev aldığını söyledi. Tuncer, "Çevre halkından Taşağıl İşletme Müdürlüğümüze yapılan ihbar üzerine Beşkonak'ta konuşlanan A88 ve A31 arazöz ekipleri yangın yerine hareket ettirilerek, yanmakta olan ambulansa köpükle müdahale edilerek, yangın kısa sürede söndürüldü. Olay yerindeki doktor ve hemşire, ekiplerimizce yaralı turistlerin bulunduğu yere götürülerek ilk müdahale yapılmış, daha sonra yeni gelen ambulansla yaralılar Aspendos Hastanesi'ne taşınmıştır." diye konuştu.

Özel Aspendos Hastanesi yetkilileri ve yaralı yabancı turistler, kendilerine yardım eden arazöz ekiplerine ve İşletme Müdürü Zeki Tuncer'e teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber