2 Eylül 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2010 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bosna Hersek'e gidecek. Gül, Bosna'ya hareketinden önce İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın açıklaması yapacak. (10.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da partisince düzenlenecek referandum mitingine katılacak. Erdoğan Ağrı Valiliği'ni de ziyaret edecek. Başbakan, akşam da Ankara'da bulunan derneklerin Hipodrum'da vereceği iftar yemeğine katılacak. (14.30/13.45/19.30)

Ankara Barosu'nda yönetime aday olan Baroda Birlik Grubu, iftar yemeği verecek. (19.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da partisince düzenlenecek 'hayır mitingi'nde halka hitap edecek. Kılıçdaroğlu, daha sonra Çukurova Belediyesi'nin sünnet programına katılacak. (17.30)

Hak-İş Başkanı Salim Uslu, 'darbelerin karanlığından demokrasinin aydınlığına evet' yazılı afişlerden ötürü savcılığa ifade verecek. (10.30)

Nusaybin Gümrük Kapısı'nın Yap-İşlet-Devlet kapsamında modernizasyonu öngören sözleşme Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla Ankara'da imzalanacak. (16.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz sırasıyla, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonunu, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği ile MÜSİAD'ı ziyaret edecek. (12.00/14.00/15.00)

Türkiye -Pakistan Gönülköprüsü Platformu, Pakistan'a destek çağrısı yapacak. (11.30)

Ankara Sivil Toplum Platformu'nu oluşturan 12 sivil toplum kuruluşu referandum ile ilgili basın toplantısı yapacak. (11.00)

Evrensel Hukukçular Platformu, Ankara Adliye Sarayı girişinde referandum ile ilgili bir basın açıklaması yapacak. (11.00)

Hukukçular Platformu, 'Yargıtay'daki ses kaydı' sonrası ortaya atılan iddialar hakkında Yargıtay'a suç duyurusunda bulunacak. (12.00)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın düzenleyeceği 'esnaf iftarı'na katılacak. (19.30)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 'referanduma evet' çalışmalarını Erzurum'un Karaçoban ve Karayazı ilçelerinde sürdürecek. (10.00/15.00)

Türkiye genelinde 150 bin üyesi bulunan Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği, referanduma ilişkin kararlarını basın toplantısı ile açıklayacak. (14.00)

Dünya Ehli Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, vakfın referandum kararıyla ilgili basın açıklaması yapacak. (11.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, referandum çalışmalarına Kars'ta devam edecek.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan bazı ziyaretlerde bulunmak üzere İzmir'e gelecek. (14.00)

Enerji ve tabii kaynaklar Bakanı Taner Yıldız İzmir'de düzenlenen Uluslararası Enerji Zirvesi'ne katılacak. Yıldız, daha sonra Manisa'yı ziyaret edecek. (11.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Mersin'i ziyaret ederek çeşitli açılışlara katılacak.

Başbakanın eşi Emine Erdoğan, Devlet Bakanları Egemen Bağış ve Selma Aliye Kavaf ile birlikte Pakistan'daki sel bölgesinde incelemelerde bulunacak. Bayan Erdoğan, Pir Sabak ve Nowshera Kızılay kampının açılış törenine katılacak.

CHP Bursa Milletvekili Abdullah Özer, partisinin il binasında referandumla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Dünyaca ünlü gezi dergisi Conde Nast Traveler dergisi okuyucuları arasında yapılan, "En Popüler Ülke" yarışmasını Türkiye kazandı.

ABD'de Sıfır Nokta'ya cami yapılması tartışmaları sürerken, 9 Eylül saldırısının hemen ardından olay yerine yaralıları kurtarmak için koşan Müslümanlar konuştu: "Hepimiz insanız"

SPOR

Dünya Basketbol Şampiyonası A Grubu'ndaki maçlara bugün Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda devam edilecek.

A Milli Futbol Takımı, Kazakistan milli takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarını Astana'da sürdürüyor. Teknik Direktör Guus Hiddink, Astana Arena'da bir basın toplantısı yapacak (17.00/17.15)

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı'nın yeni transferleri için imza töreni yapılacak. Törene Başkan Adnan Polat da katılacak (11.00)

Beşiktaş'ta Ankaragücü hazırlıkları devam ediyor (09.00)

Fenerbahçe, Kayserispor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber