MEB'in 'Bir Okul Bir Kulüp' projesi tanıtıldı

Haber Giriş : 09 Mart 2005 15:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan "Bir Okul Bir Kulüp" projesi, Adıyaman'da görevli beden eğitimi öğretmenlerine tanıtıldı.

1 Aralık İlköğretim Okulu toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Adıyaman'da görev yapan bütün beden eğitim öğretmenleri katıldı. Adıyaman Geçlik ve Spor İl Müdürlüğünden konuşmacı olarak katılan Basın ve Halkla İlişiler Şube Müdürü Mehmet Yenigün, okullarda kurulacak olan kulüplere her konuda destek vereceklerini belirterek, "Başlatılan bu proje sayesinde her okulda bir kulüp kurularak öğrencilerin kendi branşlarına ayırarak daha verimli olmaları sağlanacaktır.

Özellikle beden eğtimi öğretmenlerimize bu konuda çok büyük görevler düşmektedir. Öğrencilerin hangi branşta daha iyi olduğunu bilen öğretmenlerimiz bu öğrencilerimizi kendi okullarında kuracakları kulüpte yer vererek onlara imkan sunacaktır.

Okullarımızda kururulacak olan kulüplere maddi manevi her konuda Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak destek vereceğiz. Pilot bölge olarak 20 il de başlayan ve 10 Milyar YTL bütçe ayırılan projede Adıyaman ilimiz yok. Ancak biz kuracağımız alt yapı sayesinde projeye dahil olmaya çalışacağız" dedi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber