7 Eylül 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2010 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da İslam Eserleri Müzesi ile Hırka-i Şerif Camii'ni ziyaret edecek. (15.15/16.44)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül referandumu öncesi son mitingini Bursa'da düzenliyor. Başbakan Erdoğan uçakla Yenişehir Havaalanı'na gelecek. Ardından Şehreküstü Meydanı'ndaki mitinge katılacak. Erdoğan'ın iftarda Merinos Kongre Merkezi'nde işadamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelmesi bekleniyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nde TİM Yönetim Kurulu üyelerini kabul edecek. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Khalifa Al-Thani ile görüşecek. (12.00/13.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da partisinin düzenlediği mitinge katılacak. (17.00)

İnsani Değerler Platformu, İstanbul Avcılar'da CHP'li belediyenin astığı afişi protesto etmek amacıyla basın açıklaması yapacak. (14.00)

Devlet bakanları Zafer Çağlayan ve Egemen Bağış Bursa'da Renault Fabrikası'nda incelemelerde bulunacak.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenliyor. (14.00)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da esnaf ziyareti gerçekleştirecek. (11.30)

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, Ayakkabıcılar Odası tarafından Pakistan'a gönderilecek ayakkabıların gönderilme törenine katılacak. (11.00)

TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, yerel ve genel siyasi konular hakkında basın açıklaması yapacak. (11.30)

İzmir Barosu'na mensup avukatlar, Değişim Avukatlar Grubu ile Yeni Demokratik Anayasa Platformu mensupları 'Demokrasiye sahip çıkıyoruz, referandumda evet diyoruz' konulu basın açıklaması yapacak. (12.00)

Milli Savunma Bakanı M. Vecdi Gönül, İzmir'de ziyaretlerine devam edecek. (13.00)

12 Eylül döneminde 1402 ile üniversitelerden uzaklaştırılan bilim insanları, hukuk fakültelerinin akademisyenleri ve hocalar İstanbul, Ankara ve İzmir'de eşzamanlı olarak yapılacak basın açıklamaları 'hayır' diyecek, 'hayır' demeye çağıracak. (13.00)

Ülkücülerin oluşturduğu Sağduyu Platformu iftar yemeği vererek evet deklerasyonu yayınlıyor. İzmir Şehit Aileleri Derneği Merkezi'nde basın toplantısı yapılacak ve neden evet oyu verildiği anlatılacak.

Adanalı işadamları referandumda evet oyu kullanacaklarını açıklayacak. Toplantı Hilton Oteli'nde yapılacak.

Adana'daki mezarlarda Ramazan Bayramı'nda Kur'an okuyacak hocalar sınavdan geçirilecek.

Etnik çatışmaların yaşandığı Kırgızistan'ın Oş kentinde Kırgız ve Özbek öğrenciler aynı sınıfta ders başı yaptı. Çadır okulda yeni eğitim yılına merhaba diyen öğrencilere ilk derste barış, kardeşlik, vatan sevgisi ve birlik -beraberlik konuları anlatıldı. (Özel)

SPOR

FIBA2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda son çeyrek finalistler bugün oynanacak Litvanya ? Çin ve Arjantin ? Brezilya maçlarından sonra belli olacak. (18.00 / 21.00)

EURO2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçlarında Türkiye A Grubu'ndaki 2. maçında Belçika'yı konuk edecek. (21.00)

Profesyonel lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber