Yollarda eve dönüş çilesi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2010 08:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BAYRAM dönüşü ve kötü hava koşulları birleşince yollar yine işkenceye döndü. Bayramı Ege ve Akdeniz yörelerindeki çeşitli tatil merkezlerinde geçiren tatilciler, sabahın erken saatlerinden itibaren yola çıktı. Tatilciler, İstanbul ve Trakya bölgesine geçmek için Çanakkale güzergahını kullandı. Yolcular ve otomobiller, Çanakkale-Kilitbahir köyü ile Çanakkale-Eceabat hattında araba vapurlarıyla taşındı.

YOLCULAR İSYAN ETTİ

Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferi, dün saat 11.30'da yapılması gerekirken olumsuz hava koşulları nedeniyle sefer saatinden 15 dakika önce iptal edildi. Bunun üzerine İDO personeli, o ana kadar binip yerleşen yolcuların hızlı feribotu boşaltmasını istedi. Seferin iptal edilmesi kararına tepki gösteren yolcularla personel arasında tartışma çıktı. Yolcuların büyük kısmının hızlı feribotu terk etmeyi reddetmesi üzerine, emniyet güçlerinden yardım istendi.

Bursa ve Yalova'daki trafik yoğunluğuna yakalanmak istemeyen tatilcilerin tercih ettiği Bandırma'daki feribot ve deniz otobüsü ek sefer konulmasına rağmen doldu. İDO'nun 7 feribot ve 4 deniz otobüsü seferinde yer kalmadı. Feribot ve deniz otobüsleri dün 23.55'e kadar bin 540 araç ve 7 bin 250 yolcu taşıdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber