22 Eylül 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2010 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, New York'taki temaslaranı sürdürüyor. Gül, Avusturya Cumhurbaşkanı Heinz Fischer'in de aralarında bulunduğu bazı ülke liderleriyle ikili görüşmelerde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin; Afyonkarahisar'da 'Bütçe Sürecinde Parlamentoların Değişen Rolü: İslam Konferansı Örgütü Parlamento Birliği (İKÖPAB) ve Avrupa Birliği (AB) Üyesi Ülke Deneyimleri Uluslararası Sempozyumu'nun açılış resepsiyonuna katılacak (20.00)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Amerikan Şirketler Derneği'nin İstanbul'da organize ettiği "İnovasyona Dayalı Büyüme Stratejileri Konferansı"na katılacak. Çağlayan öğleden sonra da Ankara'da Fransız-Türk İş Adamları Konseyi Başkanı Jean Lemierre Başkanlığı'ndaki Fransa Şirketler Hareketi heyetini kabul edecek. (09.00/15.30)

Macaristan Cumhuriyeti'nin ilanının 21. yıldönümü münasebetiyle Macaristan Büyükelçiliği'nde resepsiyon düzenlenecek. (15.00/17.00)

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Değer ve beraberindeki heyet CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek. (15.30)

Türkiye Bilişim Derneği 'Ulusal Bilişim Kurultayı'nın 27.' sini Ankara'da düzenliyor. (14.00)

Telekomcular Derneği tarafından Türk Telekom'un özelleştirilmesinin 5. yıldönümü nedeniyle 'Türk Telekom'un Özelleştirilmesi-Bir Talanın Hikayesi' konulu rapor açıklanacak. (14.00)

DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Macit, TBMM'de basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM Gençlik Komisyonu Başkanı Ahmet Biberci ve Avrupalı Türk Demokrat Birliği Başkanı Hasan Özdoğan'ı ayrı ayrı kabul edecek. (11.30/13.30)

Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Karagöllü, Avrupa Milli Takımlar Bilardo Şampiyonası hakkında açıklama yapacak. (10.30)

Devlet Bakanı Mehmet Aydın İzmir'de 3. Elazığ Lobi Çalıştayı'na katılacak. (14.30)

Türk Amerikan İşadamları Derneği'nin öncülüğünde, ABD'li ticaret odası başkanları, eyalet siyasetçileri ve şirket yöneticileri BTSO Yönetim Kurulu'nu ziyaret edecek. (14.00)

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mete Gengiz, tıp fakültesinde çıkan yangınla ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. (09.00)

Göç döneminde çeşitli nedenlerle yaralanan hayvanlar, İstanbul Çevre ve Orman Müdürü Mehmet Emin Birpınar'ın da katıldığı programla doğaya bırakılacak. (11.00)

AVRASYA FEED

Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Avrupa Konseyi üyesi ülkeler spor bakanlarının, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapacağı toplantıya katılacak.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Bucaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürecek. (17.00)

Fenerbahçe, hafta sonu oynayacağı Kasımpaşaspor maçının hazırlıklarına devam edecek. (18.00)

Beşiktaş'ta Antalyaspor maçı hazırlıkları sürüyor (10.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber