Öğrenci bisikletiyle kamyonun altında kalarak can verdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2010 14:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da ilköğretim 3. sınıfa giden bir öğrenci bisikletiyle yolda gezerken Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyonun altında kaldı.

Çocuğun cesedi tanınmaz hale gelirken, babası oğlunun cesedini bisikleti ve terliğiyle teşhis etti.

Edinilen bilgiye göre kaza merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Çukurova Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Ali Yılmaz İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Ahmet Bulut bisikletiyle yolda gezerken Selim Efe'nin kullandığı Büyükşehir Belediyesi'ne ait 01 DB 942 plakalı kamyonun altında kaldı. Kamyonun arka tekerinin üzerinden geçtiği çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.

Mahallede bir çok kişi, çocuğun üzerine örtülen gazeteleri kaldırarak bakmasına rağmen cesedi teşhis edemedi. Kaza yerine gelen baba Halit Bulut ise kazada ölen kişinin kendi çocuğu olduğunu ayağındaki terlik ve bisikletinden anladı. Bulut'un hayatını kaybettiğini öğrenerek olay yerine gelen yakınları fenalık geçirdi.

7 çocuk babası olan Halit Bulut, ailece tarlalarda çalıştıklarını belirterek, "Eşim ve çocuklarım pamuk toplamaya gitti. 4 çocuğum ise okula gittiği için ben onlarla kaldım. Ahmet de okula gidecekti. Kaza nasıl olmuş bilmiyorum." dedi.

Ahmet'in 4. sınıfa giden ablası Güneş ise kardeşine bisikletle dışarı çıkmamasını söylediğini ancak kendisini dinlemediğini ifade ederek, "Ona çıkma, birazdan okula gidersin dedim ama beni dinlemedi" diyerek göz yaşlarına boğuldu.

Öte yandan, vatandaşlar mahallede yolların çok dar, nüfus ve araç trafiğinin de çok yoğun olduğunu belirterek, bu soruna çözüm bulunmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber