Muhtarların kömür kavgası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2010 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yoksul vatandaşlara dağıttığı kömürü muhtarlar paylaşamadı. 3 muhtar arasında çıkan kavgada 1 kişi hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, Bahçeli Evler Muhtarı Ayhan T. (39), Sosyal Yardımlaşma Fonu tarafından Yeşilova beldesine gönderilecek olan 3 kamyon kömürün ilk partisini mahallesine dağıtmak istedi. Ancak Esenevler Muhtarı Necmettin C. ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet A. buna karşı çıktı. Ayhan T., bu yüzden çıkan tartışmada diğer muhtarlar tarafından dövüldüğünü iddia etti.

Tansiyon hastası olduğunu söyleyen Ayhan T., "Mahallemdeki ihtiyaç sahiplerini ben biliyorum. Kendi mahallemin dağıtımını ben yapmak istedim ama iki muhtar kamyonu köy dışında bulunan boğa damının oraya çektirdi. Kamyonun başına gidince beni tekme tokat dövdüler" dedi.

Bir belde sakininin araya girmesiyle muhtarlar kavga etmeyi bırakırken, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayhan T.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber