Havalar nasıl olacak?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Eylül 2010 10:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Sabah saatlerinden itibaren Ege kıyıları ve Çanakkale çevrelerinde, öğleden sonra doğu bölgelerimizde, gece saatlerinde de Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin batı kesimlerinde biraz artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olacak.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, yarın (cuma) zamanla Marmara'da güney ve güneydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Çanakkale çevreleri, akşam saatlerinde batısı, gece saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile gece saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Antalya, Isparta ve Burdur çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden itibaren Eskişehir çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber