Sendika Başkanı lise öğrencisini bıçakladı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ekim 2010 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKSARAY'da Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı 56 yaşındaki Ramazan Köksal, iddiaya göre evinin önünde sigara içip gürültü yapan lise öğrencileriyle tartışması sonucu, öğrencilerden 17 yaşındaki T.S.'yi bıçakladı. Olay, saat 11.00 sıralarında Büyükkergi Mahallesi'nde meydana geldi. Endüstri

Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi T.S., ile arkadaşları teneffüste, okulun biraz ilerisinde bulunan bir evin önüne oturup, iddiaya göre sigara içip, yüksek sesle konuşup gürültü yapmaya başladı. Bunun üzerine Hizmet İş Sendikası Aksaray Şube Başkanı Ramazan Köksal, evinin önünde oturan lise öğrencilerini, fazla gürültü yaptıkları konusunda uyarıp uzaklaşmalarını istedi.

Uyarının ardından Köksal ve öğrenciler tartışmaya başladı. Tartışma sırasında çıkan arbede de Köksal, vücudunun çeşitli yerlerinden darbe alınca, otomobilden bıçağını alıp öğrencilerin üzerine yürüdü. Köksal, öğrencilerden T.S.'yi sağ bacağı ve sol elinden hafif şekilde yaraladı. Yaralı T.S., ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ramazan Köksal da gözaltına alındı. Köksal'ın polise verdiği ilk ifadesinde, ?Çocuklar kendi aralarında yüksek sesle küfürlü konuşuyordu. Uzaklaşmaları konusunda uyardım. Sonra üzerime yürüdüler. Biraz darp ettiler. Ben de o sinirle ne yaptığımı bilemedim? dediği öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber