Meclis ?10 bin polis alımını' görüşecek

Haber Giriş : 13 Mart 2005 14:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Genel Kurulu bu hafta yoğun bir çalışma temposu içinde olacak. Üniversitelilerden ilişiği kesilenlere yeni haklar getiren öğrenci affı yasası Salı günü görüşülecek.

Meclis'te ayrıca, daha önce görüşmeleri yarım kalan ?torba kanun?, TMSF'nin elindeki şirket ve iştiraklerin satışına kolaylık getiren ve yabancıların Türkiye'de televizyon sahibi olmalarına imkan sağlayan yasa teklifi ve üniversite mezunu 10 bin polis alınmasını öngören yasa tasarısı da görüşülecek. Sporda şiddet, şike ve rüşvet iddialarını inceleyen Araştırma Komisyonu çalışmalarına önümüzdeki hafta da devam ederken, Adalet Komisyonu ise yeni TCK ile ilgili değişiklik teklifini görüşecek.

TBMM Genel Kurulu Salı günü Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Meclis'e iade ettiği öğrenci affı getiren yasayı görüşecek. Çarşamba günü ise görüşmeleri yarım kalan ve ?torba kanun? olarak bilinen tasarının görüşmelerine devam edilecek.

TMSF'nin elindeki şirket ve iştiraklerin satışına kolaylık getiren ve yabancıların Türkiye'de televizyon sahibi olmalarına imkan sağlayan yasa teklifi de görüşülecek.

10 BİN POLİS ALIMI İÇİN TASARI
Çarşamba günü Genel Kurul'da üniversite mezunu 10 bin polis alınmasını öngören yasa tasarısı da ele alınacak. Sporda şiddet, şike ve rüşvet iddialarını inceleyen Araştırma Komisyonu ise teşvikprimi iddiaları ile ilgili adına geçen kişileri dinlemeye devam edecek.

Adalet Komisyonu ise yeni TCK ile ilgili değişiklik teklifini görüşecek.

NTV

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber