Liseli, laf atma kavgasında bıçaklandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Ekim 2010 21:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de kız öğrencilere laf atma meselesinden çıkan kavgada, meslek lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Serkan Ertoy bıçakla yaralandı.

Olay saat 14.00 sıralarında Yenidoğan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'ndaki parkta meydana geldi. İddialara göre Eskişehir Turgut Reis Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Serkan Ertoy'un yanında bulunan kız arkadaşları ikisi de 17 yaşındaki D.Y. ve K.B., karşılarında oturup sohbet eden bir grup gençten sigara istedi. Kız öğrenciler sigaraları alıp Serkan Ertoy'un yanına geldi. Sigara veren gençler, kız öğrencilere doğru, ?Sigaranızı da yakalım mı?? diye laf atınca Serkan Ertoy ile gençler arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda şüpheliler Serkan Ertoy'u 6 yerinden bıçakla yaralayıp kaçtı. Ertoy, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Serkan Ertoy'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.Polis, olaydan sonra kaçan A.E. (16), O.G. (16), T.Ö. (16) ve E.Ö.'yü (16) yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin yaşlarının küçük olması nedeniyle çocuk şubesi ekiplerine teslim edildiği, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber