Bir ilde en fazla görev yapma süresi rekoru, Ordu valisinde

Haber Giriş : 15 Mart 2005 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu Belediyesi, 8 yıldır Ordu Valiliği görevini yapan ve Türkiye'de bir ilde en uzun süre ile valilik yapma rekorunu elinde bulunduran Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu'na hemşehrilik beratı verdi.

Ordu Belediye Meclisi, son toplantısında görevde bulunduğu 8 yıllık süre içinde Ordu'ya bir çok hizmetler kazandıran, insan ilişkilerinde hemen her kesimin takdirini ve sevgisini kazanan Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu'na hemşehrilik beraatı verme kararı aldı.

Bugün Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen törende Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu'na hemşehrilik beraatını simgeleyen belgeyi kendisine takdim etti.

Başkan Torun yaptığı konuşmada, "Valimiz Kemal Yazıcıoğlu 8 yıldır Ordu'da bir çok hizmetler yapmış ve tüm kesimin sevgisini kazanmıştır. Kendisini tanıma ve kendisiyle çalışma bahtiyarlığına eriştiğim için çok mutluyum. Artık kendisini bir Ordulu olarak kabul ediyoruz. Bunu resmileştirmek için Belediye Meclisi olarak kendisine hemşehrilik beraatı vermeyi uygun gördük" dedi. Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu da, kendisinin Karadenizli olduğunu ve 8 yıldır Ordu'da görev yaptığını hatırlattı. Vali Yazıcıoğlu, "8 yıllık görev sürem içinde kendimi hep Ordulu olarak gördüm. Ordu benim için bir sevda oldu. Ailece kendimizi Ordulu hissediyoruz. Hemşehrilik beraatı bürokrasi hayatımda benim için en anlamlı ödüllerden birisi oldu. Hepiniz teşekkür ediyorum" diye konuştu. Törenin ardından Belediye Meclis Üyeleri, Vali Yazıcıoğlu ile bir hatıra fotoğraf çektirdiler.

İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber