1 Kasım 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2010 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

01 Kasım 2010 Pazartesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde 24. IPMA Dünya Kongresi'ne katılacak. Toplantıya, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da katılacak. (10.00)

18. Milli Eğitim Şurası toplanıyor. Şura üyeleri, Anıtkabir ziyaretinin ardından Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu başkanlığında Kızılcahamam Asya Termal Otel'de bir araya gelecek. (09.00/11.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Lüksemburg Maliye Bakanı Luc Frieden ile bakanlık binasında bir araya gelecek. Görüşmenin ardından her iki bakan ortak basın açıklaması yapacak. (09.20)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, 2010 yılında desteklenecek Sosyal Destek Programı (SODES) Projeleri hakkında Başbakanlık yeni binada basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Ekim ayı ihracat rakamlarını bugün Sivas'ta açıklayacak.

Saadet Partisi (SP)'nden ayrılan Numan Kurtulmuş, kuracağı yeni partisinin adını basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracak. (10.00)

DSP Genel Başkanı Masum Türker, eski Başbakan Bülent Ecevit'in, Devlet Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret edecek. (10.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına katılacak. (11.00)

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu, 2011 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı'nı görüşmek üzere bir araya gelecek. (11.00)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri Mustafa Destici, parti genel merkezinde düzenleyeceği basın açıklamasıyla ülke gündemini değerlendirecek. (11.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Çankaya Belediye'sinin bakanlığa tahsis ettiği arazi için Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğünde, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ile gerçekleştirilecek protokol imza törenine katılacak. (11.00)

AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde MYK toplantısına katılacak (15.00)

"2010 Türkiye'de Japonya Yılı" kapsamında "Günümüz Japon Tasarımı" sergisi CEPA alışveriş merkezinde açılacak. (19.00)

KCK davasının görülmesine Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.30)

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırmaları Enstitüsü eski Müdürü Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kayseri'ye geliyor.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, resmi Çin temasları çerçevesinden Şanghay'dan Pekin'e geçecek. Davutoğlu, burada mevkidaşı Yang ile görüşecek. Çin Uluslararası Araştırmalar Enstitüsü yuvarlak masa toplantısına katılacak Davutoğlu, Pekin'deki Renmin Üniversitesi'nde de Çinli öğrencilere Türk-Çin ilişkileri ve Türk dış politikası konusunda hitap edecek.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftası Konyaspor - Trabzonspor karşılaşmasıyla tamamlanacak. (20.00)

Bursaspor Şampiyonlar Lig'inde karşılaşacağı Manchester United maçı öncesinde hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (11.00/14.00)

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Bursaspor ile karsı karsıya gelecek Manchester United takımı bugün sabah saatlerinde Manchester Havaalanı'ndan Türk Havayolları uçağı ile Türkiye'ye hareket edecek. Uçakta THY yetkilileri, takımın üst düzey yöneticileri ve oyuncu ile teknik ekipten oluşan 106 kişilik kafile yer alacak.

Manchester United takımı Bursa'ya geliyor. Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson maçın oynanacağı Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Konuk ekip daha sonra maçın oynanacağı Atatürk Stadı'nda antrenman yapacak. (13.30/18.00/18.30)

Kayserispor 5 haftadır kaybetmiyor

Kayserispor, ligin ilk 10 haftalık bölümünde 23 puanla süper ligin zirvesine ortak oldu. Geçmiş yıllarda ligin ilk yarısını ancak 26 puanla tamamlayabilen sarı-kırmızılı takım, 10 haftalık süreçte bu puana yaklaştı. Antalya maçı mağlubiyetinden sonra hiç kaybetmeyen Kayserispor, 5 haftada 13 puan topladı. Şota ile iyi bir çıkış yakalayan Kayserispor, en son deplasmanda Kasımpaşaspor'u mağlup etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber