Lise öğrencisini pansiyonunun tuvaletinde sabaha kadar dövdüler

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2010 13:02, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde, lise öğrencisi Mustafa Erol, aynı okulun son sınıfında okuyan beş öğrenci tarafından sabaha kadar banyoda dövüldü.

Okulun Pansiyonunda gerçekleşen olayda, yüzü ve gözü moraran ve dudağı patlayan Erol, vücudunun çeşitli yerlerinden darbe aldı. Banyoda yaralı vaziyette bulunan Erol, hastanede tedavi altına alındı. Erol'un ailesi, okul yetkilileri ile olayı gerçekleştiren öğrenciler hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, Mahmudiye ilçesindeki Yunus Emre Öğretmen Lisesi 2. sınıfında öğrenim gören Mustafa Erol (15 ), önceki gün dersten çıktıktan sonra kaldığı pansiyona gitti. Kendisiyle aynı pansiyonda kalan söz konusu okulun son sınıfında okuyan 5 öğrenci, geceleyin herkes uyuduktan sonra Erol'u pansiyonun banyosuna götürdü. 5 öğrenci, Erol'u burada sabaha kadar dövdü. Dayaktan bayılan Erol'un yüzü ve gözü morardı, dudağı patladı, vücudunun çeşitli yerlerinden darbe aldı. Banyoda yaralı vaziyette bulunan Erol, hastanede tedavi altına alındı. Erol'un ailesi, okul ve pansiyon yetkilileri ile olayı gerçekleştiren 5 öğrenci hakkında Mahmudiye Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Dövülen Mustafa Erol, söz konusu 5 öğrencinin kaybolan eşyalarından kendisini sorumlu tuttuklarını belirterek, "Kendilerine hiçbir suçum olmadığını söyledim. Ancak beni pansiyonun banyosunda sabaha kadar dövdüler." diye konuştu.

Baba Arif Erol ise okul müdürü ve idarecileri ile saldırgan öğrencilerden şikayetçi olduğunu söyledi. Baba Erol, "Okulda ve pansiyonda öğretmenler var. Geceleyin nöbetçi öğretmen neredeydi. Okul müdürü ve idarecileri daha öncede olaylara karıştıkları söylenen bu saldırgan öğrenciler ile niye ilgilenmiyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber