3 Kasım 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2010 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

03 Kasım 2010 Çarşamba

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hatay'da çeşitli incelemelerde bulunacak. Gül ilk olarak Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'i ziyaret edecek. Dünyanın en büyük ikinci arkeoloji müzesini de gezecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kosova'ya gidiyor. Erdoğan başkent Priştine'de Kosova Başbakanı Haşim Taçi ile görüşecek. Ardından, Prizren kentinde Türk toplumu temsilcileri ile bir araya gelecek.

Trabzon ziyaretini sürdüren TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, KEİPA 36. Genel Kurulu açılış törenine katılacak. Arınç, Trabzon Valiliği, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı ile TRT Trabzon Müdürlüğü'nü ziyaret edecek.(11.00/14.30)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Trabzon Limanı, Pelitli Spor Salonu, Kapanır Yüzme Havuzu ile Oyunlar Köyü tesislerini ziyaret edecek. (15.00/16.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Afganistan Dışişleri Bakanı Zalmay Resul, İstanbul'da düzenlenecek "4. Afganistan Bölgesel Ekonomik İş Birliği Konferansı'nın (RECCA)" genel oturumuna başkanlık edecek. İki bakan, konferansın sonunda ortak basın toplantısı düzenleyecek. 4. RECCA İş Forumu, Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Afganistan Dışişleri Bakanı Resul ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun konuşmalarıyla başlayacak. (10.00/17.00/15.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Trabzon Limanı, Pelitli Spor Salonu, Kapanır Yüzme Havuzu ile Oyunlar Köyü tesislerini ziyaret edecek. (15.00/16.00)

YÖK Genel Kurulu, Yusuf Ziya Özcan başkanlığında toplanıyor. (10.00)

SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan ile TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelecek. (13.00)

Çevre ve Orman Bakanlığı'nın 2011 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülecek. (10.00)

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayı enflasyon oranlarını kamuoyuna açıklayacak. (10.00)

Vefat eden eski bakanlardan Mehmet Can'ın cenazesi, TBMM'de düzenlenecek törenin ardından Kocatepe Camisi'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından yürütülen Gönüllülük Programı kapsamında Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Gönüllülük Sempozyumu'nda konuşacak. (10.00)

Maden Mühendisleri Odası, göçük altında kalan iki işçi için Ankara'da bir değerlendirme toplantısı yapacak. (10.30)

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Başbakanlık binasında ''Özürlülüğe Dayalı Ayrımcılığın Ölçülmesi Araştırması'' sonucunu açıklayacak. (11.00)

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vedat Akgiray ve Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atalar, "Akademik Araştırma ve Eğitim İşbirliğine İlişkin Mutabakat Anlaşması'' imzalayacak. (13.00)

Memur Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Özbay, yeni Anayasa konusu ile ilgili Türkiye Barolar Birliği Başkanı Ahsen Coşar'ı makamında ziyaret edecek. (14.00)

CHP Parti Meclisi, merkez binasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu'un başkanlığında toplanacak. (14.30)

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ''Türkiye ve Enerji'' konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak. (17.00)

Aydın Menderes 'Anadolu Fikir Platformu Söyleşileri'ne katılacak. (19.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AP Yeşiller Grubu üyeleriyle İstanbul Conrad Otel görüşecek. (08.30)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün Antalya'da 16. Dünya Verimlilik Kongresi'ne katılacak. (09.00)

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yozgat Yerköy'de yapılan yüksekokulun açılış törenine katılarak ders verecek. (11.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Nevşehir'de Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği'ni ziyaret edecek ve BBP Nevşehir İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (13.00/15.30)

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Azerbaycan'da çeşitli temaslarda bulunuyor. Gönül, Başbakan Artur Resizade ve Savunma Bakanı Sefer Abiyev ile bir araya gelecek.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Suriye'de düzenlenen İzleme Komisyonu toplantısına başkanlık edecek. Demir, Suriye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Asistanı Hasan Türkmani ile görüşecek.

SPOR

Galatasaray, sigorta şirketiyle sponsorluk anlaşması imzalayacak. (11.00)

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Porto ile oynayacağı maç için Portekiz'e gidecek. (10.00)

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye, grubundaki 5. maçında Güney Kore ile karşı karşıya gelecek. (08.30)

Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster, Porto maçıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. Siyah beyazlı ekip maç için son hazırlık çalışmasını bugün yapacak.

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak ve Genel Menajer Ender Yurtgüven Saray Spor Tesisleri'nde haftalık bilgilendirme toplantısı yapacak. (11.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber