Liseli genç trenin önüne atlayarak intihar etti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Kasım 2010 19:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'dan Eskişehir'e gitmekte olan 1301 sefer sayılı yük treninin önüne atlayan Polatlı Dua Tepe Lisesi Birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Barış Demiralp, feci şekilde can verdi. Ailesine 'okula gidiyorum' diyerek evden çıkan, ancak hayatına son veren liseli Demiralp'in intihar nedeni öğrenilemedi.

İntihar olayı, yük treni Polatlı Gar istasyonundan hareket ettikten beş dakika sonra saat 14.00 sularında ilçenin Şehitlik mahallesinde şehir çıkışında meydana geldi. Kafası kopan ve bedeni parçalanan talihsiz gencin neden intihar ettiğine ilişkin Polatlı Cumhuriyet savcılığının araştırma başlattığı öğrenildi. Polatlı Dua Tepe Lisesi birinci sınıfta okuyan Barış Demiralp'in ?Okula gidiyorum,? diyerek evden çıktığı öğrenildi.

Polisin haber vermesi üzerine olay yerine gelen baba Ayhan Demiralp, oğlunun parçalanmış cesedini görünce adeta yıkıldı. Polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışılan baba Demiralp, oğlunu okulda sandıklarını belirterek, ?İntihar etmesi için bir nedeni olduğunu sanmıyorum. Bir sorunu varsa da biz bilmiyorduk," dedi.

Olay nedeniyle, 1301 sefer sayılı Ankara - Eskişehir yük töreni yaklaşık 30 dakika gecikmeyle hareket etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber