Eskişehir'de öğrenci olayları bugün de devam etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2010 16:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Eskişehir'de bir süredir devam eden öğrenci olayları bugün de devam etti. Dün okul binasında olay çıkartan arkadaşlarının gözaltına alınmasını protesto etmek amacıyla toplanan bir grup öğrenci, sık sık kapitalizm aleyhinde slogan attı. Öğrencilerin üzerinde kapitalizm ürünü diye tabir edilen giysilerle kapitalizm aleyhinde slogan atmaları dikkatlerden kaçmadı.

Eskişehir'de dün okul kantinini basarak olay çıkartan ve polis tarafından gözaltına alınan öğrenciler için yaklaşık 100 kişilik bir öğrenci grubu, bugün Anadolu Üniversitesi (AÜ) Yunus Emre Kampüsü'nde miting yaptı. Mitingde AK Parti ve YÖK aleyhinde slogan atan öğrenciler, ellerindeki megafonlarla kapitalizme karşı mücadele ettiklerini söylediler. Sık sık kapitalizm aleyhinde slogan atan öğrencilerin Adidas, Puma, Nike marka ayakkabı, Levi's pantolon ve üstlerinde yine bu markalara ait mont, gömlek giymeleri ve çanta takmaları dikkatleri çekti.

Geçen günlerin aksine bugün sakin bir ortamda gerçekleşen miting ardından öğrenciler herhangi bir olay çıkarmadan dağıldılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber