Bayram için gönderilecek tebrik kartları PTT'den hediye

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2010 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

PTT, unutulmaya yüz tutan sevdiklere kartpostal gönderme alışkanlığını yeniden canlandırmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde üniversiteler, alış veriş merkezleri, okul, dershane, kışla ve benzeri yerlerdeki stantlarda ve tüm PTT iş yerlerinde 9 farklı görselden oluşan tebrik kartları ücretsiz dağıtılacak.

PTT Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 16-19 Kasım tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı münasebetiyle 'Sevdikleriniz Yanınızda' kampanyası düzenlendiği bildirildi.

Açıklamada, "Unutulmaya yüz tutmuş ve günümüz teknolojisinin yok etmeye başladığı, eski alışkanlığımız olan bayramlarda sevdiklerimize gönderilen kartpostallar ile geçmişe dönük anılarımız tekrar hatırlanacak ve her bakıldığında tebessüm edilecektir. PTT Genel Müdürlüğü, yüzümüze bu gülümsemenin yayılması amacıyla düzenlediği kampanya çerçevesinde, üniversiteler, alışveriş merkezleri, okul, dershane, kış ve benzeri yerlerde stantlar kurarak, ayrıca tüm iş yerlerimizde, 9 farklı görselden oluşan tebrik kartlarını, Kurban Bayramı'nda sevdiklerimize ulaştırmak amacıyla ücretsiz olarak dağıtacaktır." denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber