İŞKUR'dan, 4/B'li personel alım açıklaması

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Kasım 2010 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLE İLGİLİ DUYURU

Kurumumuz merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ilan edilen pozisyonlar için yapılan sıralama sonuçları listesinde isimlerinin başında (*), (**) işareti bulunanların durumlarının ilan şartlarına uygun olduğunu belgelendirmeleri kaydıyla müracaatlarını 08.11.2010 mesai bitimine (saat 17:30) kadar yapmaları Kurumumuz web sitesinde duyurulmuştur.

Konu ile ilgili Devlet Personel Başkanlığından görüş sorulmuş olup, cevap beklenmektedir. Söz konusu alınacak görüş yazısı doğrultusunda durumları netleştirilebilecek olan sıralamada isimleri başında (*), (**) bulunanlardan her ne kadar son müracaat tarihi olan 08.11.2010 tarihi mesai bitimine kadar evraklarını teslim etmeleri istenilmiş ise de; müracaat haklarının kaybolmaması için ilgililerin müracaat hakları askıya alınmıştır. Bahse konu olan ilgililerin müracaatları, Devlet Personel Başkanlığının anılan yazımıza karşılık verecekleri görüş yazılarının Kurumumuza intikal etmesinden itibaren verilecek makul süre (bu süre web sitemizde duyurulacaktır) içerisinde kabul edilecektir.

Ayrıca; asil listeden herhangi bir nedenle atanamayanların yerine yedek listeden atanacakların işlemleri ile ilgili duyuru daha sonra Kurumumuz web sitesinden duyurulacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber