Bayramda havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Kasım 2010 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre: Kıyı Ege ile Çanakkale, Antalya, Konya, Afyonkarahisar, Eskişehir çevreleri ve Mersin'in batı ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis, Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Bayburt çevrelerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Batı bölgelerimizde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

SİS UYARISI: Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde görülecek sis olayının oluşturabileceği olumsuz şartlara karşı (hava kalitesinde azalma, ulaşımda aksama vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah saatlerinde Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Bayburt çevrelerinde yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra Çanakkale çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer hafif sis görülecek.

EGE Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyıları ile Afyonkarahisar çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ Parçalı, zamanla batısı çok bulutlu, Mersin'in batı ilçeleri ile Antalya çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU Parçalı ve az bulutlu, batısı çok bulutlu Konya ve Eskişehir çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer hafif sis görülecek.

BATI KARADENİZ Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer hafif sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ Az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerde yer yer hafif sis görülecek.

DOĞU ANADOLU Az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeyinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer hafif sis görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber