Polis'ten 'Bir parça iyilik' kampanyası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2010 17:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü personeli, kestikleri kurbanlardan bir kısmını, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyor.

Emniyet Müdürlüğü personelince başlatılan ''Bir Parça İyilik'' kampanyası çerçevesinde, bayram dolayısıyla kurban kesen polisler, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurbanlarının bir kısmını emniyette oluşturulan noktaya getirerek bırakabiliyor.

Toplanan etler burada eşit olarak paylaştırılarak poşetleniyor ve polis merkezleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarına kadar polis ekiplerince götürülüyor.

Kestirdiği kurbanın etinden kampanya noktasına getiren Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da buradaki polislerle bayramlaşıp, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Herkesin sağlık ve sıhhat içerisinde kurban bayramını geçirmesini temenni eden Durmuşlar, emniyet personelinin kestikleri kurbanlardan ihtiyaç sahibi ailelere de bir miktar ikram etmeyi düşündüklerini ve bu çerçevede böyle bir projenin ortaya çıktığını belirtti.

Durmuşlar, şunları kaydetti:

''Arkadaşlarımız da kestikleri kurbanlardan ayırdıkları etleri getiriyor. Paketleyip araçlarımızla ihtiyaç sahiplerine göndereceğiz. Hem aileleri ziyaret edeceğiz hem de kurban etlerini ikram edeceğiz. Ben bunun yararlı olacağını, kaynaşmamıza, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu projeye destek veren arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum, 'Allah kabul etsin' diyorum. Bu tür yardımlaşmalarla aramızdaki birlik ve beraberliğin kuvvetleneceğine inanıyorum.''

Bu arada, gün içerisinde polis telsizlerinden yapılan anonsla, personele söz konusu kampanya hatırlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber