Basın İlan Kurumu, 6 ilde daha şube açacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2010 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Basın İlan Kurumu'ndan yapılan açıklamada, 12 ilde şubesi bulunan Basın İlan Kurumunun, 2010 yılı içerisinde açtığı 7 Şube Müdürlüğüyle 19 ilde faaliyet göstermeye başladığı ve yeni açılacak olanlarla birlikte şube müdürlüğü sayısının 25'e yükseleceği belirtildi.

Açıklamada, kurumun İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon ve Bursa'daki gibi miktar ve kalite bakımından önem kazanan illerde yeni şube müdürlükleri açma çalışmalarının sürdüğü belirtilerek 24-26 Kasım tarihlerinde yapılan Basın İlan Kurumu Genel Kurulu'nda Afyonkarahisar, Batman, Denizli, Hatay, Manisa ve Zonguldak illerinde şube müdürlükleri açılması kararının alındığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay da, yük olmaya, sorun çıkarmaya değil, sorunları yerinden çözmeye, basına yardımcı olmaya, daha da güçlendirmeye ve gazetecileri daha iyi şartlarda yarınlara hazırlayarak, halkın haber alma hakkını en üst düzeye çıkarmayı arzuladıklarını vurguladı.

Bu nedenle yeni şube müdürlükleri açtıklarını ifade eden Atalay, açıklamasında, ''Demokrasinin teminatı basınımız, bizim için değerlidir. Basın İlan Kurumu olarak yeni vizyonumuzla, yeni çalışma anlayışımızla her yerde olmalıyız. Basınımıza omuz verebilmek, yeni kaynaklar bulmak, basınımızın yanında olmak için yeni şube müdürlükleri açmaya devam edeceğiz'' görüşlerine yer verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber