20 Aralık 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2010 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

20 Aralık 2010 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Haluk Akalın ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (14.30)

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Türkiye Otelciler Federasyonu'nun Bilkent Otel'de düzenlediği 3. Olağan Genel Kurulu'na katılacak. Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konutta Suriye Başbakanı Naci Otri ile yemekte bir araya gelecek. (12.00/10.00/19.30)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Dışişleri Bakanlığı'nda ''Yunus Emre Enstitüsü Protokolü'' imza törenine katılacak. (09.30)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, ''Mesleki Eğitim ve İstihdam İlişkisinin Güçlendirilmesi, Avrupa Boyutu ve Leonardo Da Vinci Projelerinin Katkısı'' konulu toplantıya Katılacak. (10.30)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ankara'da düzenlenecek Türkiye-Suriye Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi toplantısına katılacak. (19.30)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Meclis'teki TÜSİAD-TBV ''e-TR Ödülleri'' için düzenlenecek törende konuşacak. Törene Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, TBV Başkanı Faruk Eczacıbaşı ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv de katılacak. (10.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin yürüttüğü BECERİ 10 Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi'nin tanıtım toplantısı yapılacak. (10.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, ?Eğitim Hakkı Engellenmesin Platformu''ndan bir grup öğrenciyle birlikte Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'yu ziyaret edecek. (11.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

SPOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yapacağı basın toplantısıyla ilk yarının değerlendirmesini yapacak. (11.00)

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan haftada oynanan maçlarla ilgili yönetici, teknik adam ve oyuncuların değerlendirmeleri takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber