AK Parti Grup Başkanvekili Canikli: İrademiz cok net o kanun cıkacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2010 07:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, kamuoyunda ?Haberal Maddesi? diye bilinen, hakim ve savcılara yaptıkları işlemler ile verdikleri karar nedeniyle haklarında tazminat davası açılamamasıyla ilgili düzenleme için, ?Siyasi irademiz o konuda çok nettir, bu düzenleme, çıkacaktır? dedi.

Canikli, bu düzenlemenin torba tasarıdan çıkarılmasına ilişkin gazetecilerin sorusu üzerine, tasarının kapsamlı bir paket olduğunu, bu nedenle zaman zaman bazı ilaveler ya da çıkarmalar yapılabildiğini belirterek, şöyle konuştu:

?Zaman zaman bazı talepler olabiliyor. Biz, bu talepleri, tasarının bir an önce yasalaşması ve beklentilerin karşılanması çerçevesinde değerlendirebiliyoruz. Onlardan biri de bu düzenlemedir. Bu kaygı nedeniyle dışarıda bırakılmıştır. Bu düzenleme askıya alınmamıştır. Siyasi irademiz o konuda çok nettir, bu düzenleme, çıkacaktır. Sadece, bu paket içinde olmayacaktır. Yoksa, mutlaka o yasalaşacaktır. Komisyondan ya da Meclis'ten çekilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Yasalaşacaktır ve en kısa zamanda yasalaşacaktır. Sadece yapılan değerlendirmede bu paket içinde olup olmaması konusu tartışılmıştır. Tasarının bir an önce yasalaşması açısından böyle bir karar verilmiştir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber