31 Aralık 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2010 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

31 Aralık 2010 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyarbakır gezisinin ikinci gününde temaslarını sürdürecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yılbaşı tatilini memleketi Rize'de geçirecek. Erdoğan, Cuma namazını da memleketinde kılacak. (12.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türk Telekom ile İstanbul İkitelli OSB işbirliği anlaşması imza törenine katılacak. (14.00)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Samsun'da çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunacak. Atalay, ayrıca Milli Birlik ve Kardeşlik' konulu bilgilendirme toplantısına katılacak.(10.30/17.00)

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Mehmet Çağlar, yeni yıl hava tahminleri konusunda bilgi verecek. (11.00)

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Mısır Çarşısı esnafını ziyaret edecek. Kurtulmuş, Sabah Gazetesi Yazarı Nazlı Ilıcak'ın annesi İhsan Çavuşoğlu'nun cenaze merasimine katılacak. (10.30/12.00)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın mensuplarıyla birlikte Kabataş'tan Sultanahmet meydanına tramvayla geçip meydanın yeni düzenlemesi hakkında incelemelerde bulunacak. (13.30)

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Pakistan'a göndereceği gıda, ilaç, tıbbi malzeme, çadır, battaniye, prefabrik evler, temizlik malzemesi ve tekstil eşyasından oluşan 4 bin 800 tonluk yardım malzemesini taşıyacak ?Defne' isimli gemi Zeyport Limanı'ndan hareket edecek. (10.30)

TUS sınavı mahkemelik oldu

Tıp'ta Uzmanlık Eğitim Giriş Sınavı (TUS), bazı soruların yanlış olduğu gerekçesiyle davalık oldu. Dr. Mustafa Aydınol, 5 sorunun hatalı olduğu gerekçesiyle Ankara 15. Bölge İdare Mahkemesi'nde dava açan Dr. Aydınol, soruların incelenerek iptalini istedi. Dr. Aydınol'un başvurusunu kabul eden Ankara 15'nci İdare Mahkemesi, ÖSYM'den konuya ilişkin savunma istedi. Dr. Aydınol, "ÖSYM'nin yanlış kabul ettiği 4 sorunun yanı sıra, 5 soruyu daha eksik olduğu için işaretlemedim. Bu soruların yanlış olduğu heyet tarafından da belirlendi. Bunun düzeltilmesi lazım." dedi.

AFRASYA FEED

Kırgızistan'da halk eylemleri ile gündeme gelen Ala Too meydanı ve merkez caddeleri bu sefer barış marşı için açıldı. Ala Too meydanında düzenlenen yılbaşı etkinliklerine Noel baba ve Noel kız kıyafetindeki yüzlerce kişi şenlik havası oluşturdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber