TEDAŞ fatura ödeme merkezlerine karşı vatandaşları uyardı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2011 17:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürü Mahmut Nimet Dalkır, fatura ödeme merkezi adı altında faaliyet gösteren kimi işyerlerinin TEDAŞ'ın amblemlerini kullanarak kuruma ait faturaları tahsil ettiklerine dair duyumlar aldıklarını söyledi.

"Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin bu tür özel girişimci fatura ödeme merkezleri ile herhangi bir anlaşması bulunmamaktadır." diye Dalkır, elektrik dağıtım ve perakende satış hizmeti sundukları bölgede müşterilerin elektrik faturalarını, Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş tahsilât veznelerine, on-line PTT veznelerine veya anlaşmalı olduğu banka şubelerine, hesaplarının bulunduğu bankaya verecekleri 'otomatik ödeme talimatı', 'internet bankacılığı' ve 'telefon bankacılığı' yoluyla yatırabileceklerini hatırlattı.

Dalkır, "Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. bunların dışındaki kişi ve kuruluşlara elektrik faturası tahsilatı yaptırmamaktadır. Anlaşma yapmadığı kurum ve kuruluşların yapmış olduğu veya yapacağı tahsilat işlemlerinden dolayı şirketimizin bir sorumluluğu bulunmamaktadır." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber