HSYK, birinci sınıfa ayrılma incelemesine tabi tutulacak hakim ve savcıları açıkladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Ocak 2011 00:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

7 Ocak 2011 CUMAResmî GazeteSayı : 27808

HÂKİMLER VESAVCILAR YÜKSEK KURULU KARARLARI

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanlığından:

Birinci dereceye yükselmiş olup 31/8/2010 tarihi itibariyle birinci sınıfa ayrılma incelemesine tâbi tutulacak olan adlî yargı hâkim, Cumhuriyet başsavcı ve savcıları ile idari yargı hâkimlerinin adlarını belirtir liste aşağıda gösterilmiştir.

Ağustos 2010 döneminde birinci dereceye yükselme incelemesine girecek olanlar listeye dahil edilmemiştir.

Birinci dereceye yükseldikleri ve sürelerini bitirdikleri hâlde bu listede adlarını göremeyenler yayım tarihinden itibaren 1 ay içinde Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna yazılı başvurmak sureti ile durumlarının incelenmesini isteyebilirler.

Kararın ekini görmek için tıklayınız

?? ? ??

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanlığından:

2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanununun 21 inci maddesine göre 2 yıllık yükselme sürelerini aldıkları aylıkta Ağustos 2010 dönemi sonuna kadar bitiren adli yargı Hâkim, Cumhuriyet başsavcı ve savcıları ile idari yargı Hâkimlerinin adlarını belirtir listeler 2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanununun 22 nci maddesi gereğince aşağıda gösterilmiştir.

Sürelerini doldurdukları halde bu listede adlarını bulamayanlar ilan tarihinden itibaren otuz gün içinde Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna yazılı olarak başvurmak sureti ile durumlarının yeniden incelenmesini isteyebilirler.

Kararın ekini görmek için tıklayınız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber