Yeni haftada havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ocak 2011 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimleri parçalı çok bulutlu, Rize ve Hopa çevrelerinde yağmur, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde hafif kar şeklinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzey ve doğusu ile iç ve doğu bölgelerimizde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik olmayacak, mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR :Kuzey ve doğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzey ve doğusu ile iç ve doğu bölgelerimizde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu bölgelerimizde yer yer sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis, bölgenin kuzey ve doğusunda hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu sabah saatlerinde parçalı çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Genellikle parçalı, sabah saatlerinde güney ve iç kesimleri çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu gececek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Rize ve Artvin çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; kıyılarında yağmur, iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu (Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Hakkari, Van ve Şırnak) hafif olmak üzere kar yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ile birlikte kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber