1 haftada 1 milyon kişi Vodafone'nun ?Süper İnternet'ini seçti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Ocak 2011 07:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

2011'e süper internetle başladıklarını belirten Vodafone İcra Kurulu Başkanı Timuray ?1 haftada 1 milyon kişiye ulaştık. Bu, 1 aylık hedefimizdi? dedi

Vodafone'un süper internet paketine bir haftada 1 milyon talep geldi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, 3G'si en çok tercih edilen operatör olduklarını belirterek, ?1 milyon rakamı bir aylık hedefti. Birinci haftada tamamlamak çok önemli? dedi. Süper internetin gördüğü ilginin dikkat çektiğini ve önümüzdeki haftalarda artışın devam etmesini beklediklerini aktaran Timuray ?Aboneler süper internet kullanımına devam etmek isterlerse saatlik, haftalık, günlük paketler mevcut. Aylık olarak tercih ederlerse, tercihimiz bu yönde 7.99 lira olan ekonomik bir paketimiz de kendilerini bekliyor? diye konuştu.

2011 VERİ YILI OLACAK

?2011 yılı bizim için veri yılı olacak? diyen Timuray, teknolojinin baş döndürücü bir hızla ilerlediğini ve bu dönüşüme ayak uyduran toplumların önümüzdeki dönemde fark yaratacağını anlattı. Bu nedenle de internet kullanımını önceliklendirmeyi doğru ve stratejik gördüklerini belirten Timuray saatlik kullanım ile kota aşımı endişelerine de son verdiklerini ifade etti. ?Çay parasına internet kullanımı imkanı verdiğimiz cep internet paketi oluşturduk. Kullanımını daha da kişiselleşecek önümüzdeki dönemde? diyen Timuray, abonelerin farklı zaman diliminde, farklı hız ve farklı data miktarlarına olan ihtiyaçlarına karşın, daha esnek tarife seçeneklerinin olacağı bir program öngördüklerini belirtti.

Mobil internet kullanan en yaşlı kişi 97 yaşında bir nine

Öte yandan Vodafone'un mobil internet kullanımında önemli artış oldu. Mobil internet kullanımı, 2010 yılında bir önceki ayın aynı dönemine göre yüzde 20, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 171 arttı. Vodafone mobil internet kullanıcılarının yüzde 71'inin 25 yaş üzerinde olduğu belirtilirken, en yaşlı mobil internet kullanıcısının ise 97 yaşında bir bayan olduğu belirtildi.

43.1 megabitlik modem geliyor

Modemlerde de günü yakalayan en son teknolojiyi Türkiye'ye getireceklerini belirten Timuray, önümüzdeki dönemde 43.1 megabit hızındaki yeni modemi piyasaya sunacaklarını açıkladı. Halen Türkiye'de ön ödemeli hat kullanımının yaygın olduğunu belirten Timuray ?Bunu dezavantaj olarak görmüyoruz. Faturalı olmak isteyip olamayanların önündeki engelleri kaldırmaya çalışıyoruz? dedi. Timuray, abonelerinin yüzde 37'sinin 3G abonesi olduğunu belirterek, hedeflerinin 3G abonelerinin hepsini internet kullanıcısı haline getirmek olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber