Şehit edilen öğretmenlerin adları Ögretmenevlerine verilecek

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Ocak 2011 10:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmene Hizmet ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 15/12/2010 tarihli, 4137 sayılı ve ?Şehit Öğretmenlerimiz? konulu yazıları ile şehit edilen öğretmen ve diğer personelin isimlerinin ögretmenevlerine verilmesi, özel günler düzenlenmesi, onların adlarına etkinlikler yapılması, ailelerinin resmi ve dini bayramlarda ziyaret edilmesini istedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmene Hizmet ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının 15/12/2010 tarihli, 4137 sayılı ve ?Şehit Öğretmenlerimiz? konulu yazılarında; ?Bakanlığımız personelinden terör eylemlerine maruz kalarak şehit edilen öğretmenlerimiz ve diğer personelin isimlerinin Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlara verilmesi Müfettişler Derneği tarafından teklif edilmektedir.

İlinizde bulunan terör eylemlerinde şehit edilen öğretmen ve diğer personelin isimlerinin ögretmenevlerine veya oğretmenevlerinde belirli bölümlere verilmesi şehit öğretmenlerimizle ilgili özel günler düzenlenmesi, onların adlarına etkinlikler yapılması, ailelerinin resmi ve dini bayramlarda ziyaret edilmesi ve benzeri düzenleme ve etkinliklerin Müdürlüğünüzce değerlendirilmesi hususunda gereğini rica ederim.? açıklamasında bulundu.

Ahmet Kandemir

Memurlar.net Öğretmenler Bölüm Sorumlusu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber