CHP'li belde belediye başkanı partisinden istifa etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Şubat 2011 14:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'nın Akşehir ilçesine bağlı Adsız beldesinin CHP Belediye Başkanı Türkan Çınar Çiğdem partisinden istifa etti. Başkan Pınar, istifa gerekçesinde "CHP, ülkem için hayal ettiğimi hedeflerin gerisinde kaldı." dedi.

Seçime 5 ay kala Konya il teşkilatında yaşanan istifalar nedeniyle zor günler yaşayan CHP'den yeni bir istifa haberi daha geldi. CHP'nin Konya'daki tek kadın belediye başkanı olan Türkan Çiğdem Pınar istifasını açıkladı.

29 Mart seçimlerinde CHP'den aday olduğunu ve halkın teveccühüyle göreve geldiğini belirten Pınar yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Seçildiğim günden beri belediye başkanlığı görevini yürüttüğüm süre zarfında beldemin gelişmesi, sorunların çözülmesi ve daha iyi hizmet alabilmesi için mesai mefhumu gözetmeden çalışmayı borç bildim. Ancak üstün bir hizmet vizyonu amaçlayarak girdiğim bu yolda CHP'den beldem, şehrim ve ülkem için hayal ettiğim hedeflerimin gerisinde kaldığını gördüm. Bu nedenle üyesi bulunduğum partiden 31 Ocak 2011 Pazartesi günü itibariyle istifa ettim. İstifa dilekçemi Akşehir İlçe Teşkilatı'na gönderdim."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber