Bankacılara kırmızı ışıkta tuzak

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Şubat 2011 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Faruk DAĞDELEN

BURSA'nın Gemlik İlçesi'nde içinde banka müdürü ve 2 görevlinin bulunduğu, otomobilin kırmızı ışıkta durması araçta bulunanları kuru sıkı tabanca ve bıçakla tehdit ederek, bankadan 2 bin 100 TL çektirdikten sonra kaçan 3 kişi yakalandı.

Olay, 4 Şubat cuma günü saat 20.00 sıralarında Dörtyol Mevkii'nde meydana geldi. İçinde bir bankanın şube müdürü Melek Bahar ve aynı bankada çalışan Güneri Akdeniz ve Sibel Üçer'in bulunduğu otomobilin önü kırmızı ışıkta beklerken kar maskesi takan ve ellerinde kuru sıkı tabanca ile 'Rambo bıçağı' bulunan 3 kişi tarafından kesildi.

Tehditle araca binen 3 kişi, bankacıları rehin alarak yaklaşık 2 saat Gemlik çevresinde tur attı. Saat 22.45 sıralarında banka şubesine gelen 3 kişi burada müdür Melek Bahar'a çeşitli kartlardan 2 bin 100 TL para çektirdikten sonra yeniden araca binerek çevre yolundaki Mezarlık Mevkii'nde inerek kayıplara karıştı.

Banka görevlilerinin olanları polise bildirerek ifade vermeleri ve Mobese kameraları görüntülerinin incelenmesi sonucu şüphelilerin 24 yaşındaki Erhan Günsay, kardeşi 22 yaşındaki Gökhan Günsay ve arkadaşları 25 yaşındaki Serkan Sönmez olduğunu belirledi. 3 şüpheli Gemlik'te gizlendikleri evde olayda kullandıkları kar maskeleri bıçak ve kuru sıkı tabancayla yakalandı. Soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber