Üniversite öğrencisi, tartıştığı öğretim görevlisini hastanelik etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Şubat 2011 14:35, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) kayıt yenilemek isteyen bir öğrenci, burada tartıştığı bayan öğretim görevlisini hastanelik etti. AÜ Turizm Otelcilik Yüksekokulu'nda gerçekleşen olayda, kayıt yenileme haftası nedeniyle S.K. (23) isimli öğrenci, yüksekokul binasına gitti. AÜ Turizm Otelcilik Yüksekokulu 1. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen S.K. ders seçmek amacıyla araştırma görevlisi D.Y.K.'nın (33) yanına gitti. Araştırma görevlisi D.Y.K., dersleri bilgisayardan seçemediğini söyleyerek, S.K.'dan Öğrenci İşleri Birimi'ne gitmesini istedi.

Bunun üzerine bu birime giden S.K. bir süre sonra tekrar araştırma görevlisi D.Y.K.'nın yanına gelerek, sorunun çözülemediğini söyledi. Daha sonra ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesinin ardından S.K, öğretim görevlisine saldırdı. Bu esnada gözüne aldığı darbe ile yaranan D.Y.K, Eskişehir Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay sonrasında tedavi amacıyla hastaneye kaldırılan öğretim görevlisi D.Y.K., tedavisinin ardından taburcu edildi. Öğrenci S.K. ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber