Bu fırsat yılda bir kere Autofoni'de.../ Advertorial

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Şubat 2011 00:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BU FIRSAT YILDA BİR KERE AUTOFONİ'DE

Şu sıralar fırsat siteleri internetin yeni trendi. Alışveriş fırsatlarıyla gelişen bu trend şimdi de otomobil fırsatlarıyla devam ediyor.

Autofoni yeni kurulan bir otomobil fırsat sitesi. Sınırsız fırsatlar sunan bu sitenin ilk fırsatı; Fiat Linea benzinli fiyatına dizel otomobil. Site kısa zamanda fırsatçı ziyaretçilerle doldu. Autofoni size bir taşla iki kuş vurma fırsatı veriyor. Fırsatçılar hem alırken kazanıyor, hem de kullanırken. Her yönü ile avantaj sağlayan bu fırsat haberini sizlere ulaştırmak istedik.

BENZİNLİ FİYATINA DİZEL LİNEA!

Fiat Linea yenilenen özellikleri, üstün sürüş keyfi, konforu, şıklığı ve güvenlik özellikleri ile karşınızda.

Geniş iç hacmiyle Fiat Linea ferah yolculuklara olanak veriyor. Blue&Me? teknolojisi ile sevdiklerinizle daha kolay iletişim sağlayabilme imkânı veriyor. Elinizi direksiyondan hiç çekmeden, cep telefonunuza gelen sms'leri sesli dinleyip, dilediğiniz kişiyle konuşabilme olanağı sağlıyor.

Üstelik Fiat Linea'da artık Duologic otomatik vites var. Bu teknoloji ile vitesinizi ister otomatik, isterseniz de manuel kullanıp, iki farklı sürüş keyfini yaşayabiliyorsunuz.

1,3 litre Multijet motoru ile sınıfında öncü FIAT Linea'da bir ailenin aradığı her şey bulunuyor. Otomatik klimadan yağmur ve park sensörüne, kendinden kararan dikiz aynalarından ihtiyacınız olacak tüm formatlarda müzikleri dinleyebileceğiniz radyosuna kadar her şey sizin konforunuz için düşünülmüş.

İtalyan şıklığı ve tasarımına sahip olan Fiat Linea dizel otomobillere, benzinli fiyatına Autofoni'de sahip olabilirsiniz.

Fırsat Sitelerinde Yepyeni Bir Çağ Başlıyor!

İnsanlar her zaman alışverişi daha ucuza getirmenin yollarını arıyor, fırsatlar kolluyor. Bu nedenle, ülkemizde de son yıllarda internet üzerinden fırsat yakalamak isteyenlerin ilk adresi haline gelen fırsat siteleri yepyeni bir akım oluşturdu. Şimdi bu sitelere bir yenisi ekleniyor ve tamamen farklı bir kulvarda indirim ve fırsatlardan yararlanmak isteyenlerin akınına uğruyor.

Autofoni.com

Autofoni, Türkiye'nin ilk otomobil fırsatları sitesi olup, fırsat sitelerine yeni bir boyut getiriyor. En büyük indirimler ve kaçırılmaması gereken fırsatlar sadece burada.

Benzinli fiyatına dizel Linea'lar sadece Autofoni'de

Autofoni'nin ilk fırsatındaki indirimler ise dudak uçuklatıyor. Benzinli fiyatına dizel FIAT Linea, hem alırken kazandırıyor, hem kullanırken.

Geniş iç hacmiyle Fiat Linea ferah yolculuklara olanak veriyor. 1.3 litre Multijet motoru ile sınıfında öncü FIAT Linea'da bir ailenin aradığı her şey mevcut. Otomatik klimadan yağmur ve park sensörüne, kendinden kararan dikiz aynalarından ihtiyacınız olacak tüm formatlarda müzikleri dinleyebileceğiniz radyosuna kadar her şey sizin konforunuz için düşünülmüş.

FIAT Linea'da sadece konforunuz değil, size kolaylık sağlayacak teknolojik yenilikler de son ayrıntısına kadar düşünülmüş. Fiat ve Microsoft işbirliğiyle geliştirilen BLUE&ME? teknolojisi sayesinde sevdiklerinizle çok daha kolay ve güvenli iletişim kurulabiliyor. Örneğin, ellerinizi direksiyondan hiç çekmeden bluetooth özellikli cep telefonunuza gelen SMS'leri Türkçe dinleyip, dilediğiniz kişiyi sesli komutla arayabiliyorsunuz.

Üstelik Fiat Linea'da artık Duologic otomatik vites var. Bu teknoloji ile vitesinizi ister otomatik, isterseniz de manuel kullanıp, iki farklı sürüş keyfini yaşayabiliyorsunuz.

Eğer siz de hem ailenizin konfor ve güvenliğini, hem de cebinizi düşünüyorsanız, Autofoni internetteki tek adresiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber