12/03/2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2011 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü nedeniyle İstanbul'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenecek törene katılacak. (20.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin Karabük'ün Yenice ilçesinde Hükümet Konağı'nın açılış törenine katılacak. Kaymakamlık ve Belediyeyi ziyaretinin ardından Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın maraton tribününün açılışını yapacak olan Şahin, statta oynanacak Kardemir Karabükspor ile Bursaspor arasındaki Spor Toto Süper Lig maçını izleyecek. (10.00-14.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin hazırladığı İstiklal Marşı'nın kabulünün 90. yıldönümü kutlamalarına katılacak. Daha sonra Saruhanlı ilçesine gidecek olan Arınç, Gökçeköy beldesine yapılan yatırımları inceleyecek, açılışa katılacak. Ardından, Aksihar'da Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi ve pansiyon binasının açılışını yapacak. (10.00?13.00-15.00)

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'e iki günlük ziyaret gerçekleştirecek. İlk gün Ödemiş, Tire, Selçuk, Gaziemir, Karabağlar ilçe teşkilatını ziyaret edip halka hitap edecek olan Bahçeli, kahve toplantılarına da katılacak. Bahçeli akşam da Balçova'da, muhtar, esnaf, ticaret ve sanayi odalarının başkanlarıyla yemek yiyecek. (13.00?14.30-15.45-17.30-18.30-20.00)

25. GAP Yüksek Kurulu, Şanlıurfa'da Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplanacak. Toplantıya, Ulaştırma Bakanı Mehmet Habib Soluk, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker katılacak. (14.00)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker Gaziantep Şahinbey Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurul toplantısına katılacak. Bakan Eker, ayrıca AK Parti "Türkiye Buluşmaları" Konferansı'na iştirak edecek.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 'Türkiye Buluşmaları' taslak programına katılmak üzere havayoluyla Erzurum'a gelecek. (14.00)

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf Denizli'de, alışveriş merkezi açılışına katılacak. Ardından Aydın'a geçerek sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek olan Kavaf, Kadın Panayırı'nın açılışı ve Kadınlar Günü konferansına iştirak edecek. (12.30?16.30)

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Daha sonra DP İzmir İl Binası'nın açılışını yapacak. (10.30)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, iki gündür sürdürdüğü Eskişehir programı kapsamında gençlerle buluşacak. (09.30)

AB Dışişleri Bakanları gayri resmi toplantısı Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de gerçekleşecek. Toplantıya Türkiye'yi temsilen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber