10. dönem POMEM adaylarla ilgili planlama duyurusu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Mart 2011 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

10. DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZLERİNE PLANLAMASI YAPILAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE!!!


SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ


1. 10. Dönem Polis Meslek Eğitimleri 11 Nisan 2011 tarihinde başlatılacaktır.

2. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Sağlık Komisyonunca haklarında ?POMEM Öğrencisi Olur? kararı verilen ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanan adayların POMEM Müdürlüklerine planlamaları yapılmıştır.

3. Okul planlaması yapılan adaylar, dosyalarını teslim almak üzere en geç 06 Nisan 2011 tarihi saat 17.00'ye kadar sınava girmek için müracaatta bulundukları İl Emniyet Müdürlükleri Eğitim Şube Müdürlüklerine müracaat edecekler, 11 Nisan 2011 günü saat 08.00'de planlandıkları Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde hazır bulunacaklardır. (POMEM'lerle ilgili bilgiye İl Emniyet Müdürlüklerinden ve POMEM'lerin kendi internet adreslerinden ulaşılabilecektir.)

4. Adaylar, İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüklerince kendilerine verilecek Taahhüt ve Kefaletname Senetlerini (40.000 TL.) kendisi ve kefillerine imzalatıp noter tasdikli olarak, kayıt esnasında diğer evraklarla birlikte POMEM Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

5. Eksik evrakla müracaat eden adayların kayıtları yapılmayacaktır.

6. Sağlık Kurulu Raporu veya güvenlik soruşturması işlemleri devam eden adayların okul planlamaları yapılmamıştır. 18 Mart 2011 tarihinden itibaren Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Sağlık Komisyonunca haklarında ?POMEM Öğrencisi Olur? kararı verilen ve güvenlik soruşturmaları olumlu sonuçlanan adayların başarı sıralamalarına göre okulların kapasiteleri ve kontenjanları doğrultusunda, gelmeyen veya istifa edenlerin yerine planlanmaları yapılacaktır.

7. 18 Mart 2011 tarihinden itibaren sağlık kurulu raporu ve güvenlik soruşturmaları olumlu sonuçlanıp da okul kapasiteleri nedeniyle planlanamayan adayların öğrencilik hakları 11. döneme aktarılacaktır.

8. Planlaması yapılan erkek adaylardan askerliğini yapmış olanlar terhis belgelerini kayıt esnasında POMEM Müdürlüklerine teslim edeceklerdir.

9. 17 Mart 2011 tarihinde açıklanan listede ?İşlemleriniz devam ediyor? açıklaması bulunan adayların durumlarında değişiklik olması halinde 18 Nisan 2011 tarihinde güncelleme yapılacağından internette bulunan bilgilerini kontrol etmeleri ve yapılacak açıklamalar doğrultusunda hareket etmeleri gerekmektedir.

Adaylara Önemle Duyurulur.

Emniyet Genel Müdürlüğü

Eğitim Dairesi Başkanlığı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber