Üniversite öğrencilerinden ulusal gazetelere tepki

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2011 17:33, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Girişimciler Topluluğu liderleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin ulusal gazetelerde yeterince yer almamasını protesto etti.

Ellerinde Türk bayrakları ve ulusal gazetelerle kordon boyunda bir araya gelen gençler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı 18 Mart Çanakkale Zaferi törenlerinin 19 Mart tarihli ulusal gazetelerde fazla yer almamasına tepki gösterdi. Burada bir açıklama yapan ÇOMÜ Genç Girişimciler Topluluğu Akademik Danışmanı Uzman Hikmet Yurteri, büyük coşku ile kutladıkları Çanakkale Zaferi'nin ilgi görmemesine üzüldüklerini belirterek, "Ülkemiz için önemli olan Çanakkale Zaferi, ulusal gazetelerimizin büyük

kısmında ana sayfalarda yer almadı. Haberin iç sayfalarda küçük bir şekilde yer alması bizleri üzdü. Gazetelerin köşe yazarlarının bu konuda bir yazı dahi yazmaması düşündürücü. Her yıl coşkulu törenlerle kutladığımız Çanakkale Zaferi'nin neden gazetelerde yer almadığını öğrenmek istiyoruz. Bizler gençlik olarak her zaman Çanakkale'ye sahip çıkacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber