Kılıçdaroğlu ailesini sarsan ölüm/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Mart 2011 07:02, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, misafir olarak kaldığı evin bahçesinde ölü bulunan kayınpederi Ali Hıdır Özdağ'ın (82), otopsi raporuna göre, kalp krizine bağlı düşme sonucu vefat ettiği belirtildi.
İLK BİLGİLER İNTİHAR ETTİĞİ YÖNÜNDEYDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayınpederi 82 yaşındaki Ali Hıdır Özdağ, 3 katlı evin penceresinden atlayarak intihar etti.

İzmit'te oturan Ali Hıdır Özdağ, 2 gün önce damadı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'de yaşayan kardeşi Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu'nun Moğoltay Mahallesi'ndeki evine misafirliğe gitti. İzmit'te birlikte oturduğu ve yakalandığı hastalık sonucu 64 yaşında vefat eden oğlu Celal Özdağ'ı 28 Ocak'ta toprağa veren Ali Hıdır Özdağ, gece yarası saat 24.00 sıralarında yatmak için odasına çıktığında iddiaya göre kapıyı kilitliyip, üçüncü kattaki pencereden boşluğa atladı. Gürültü üzerine pencerelere çıkan yakınları Ali Hıdır Özdağ'ı kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Oğlunun ölümünden sonra büyük üzüntü yaşadığı bilinen Özdağ, olay yerine çağrılan ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun babası Ali Hıdır Özdağ yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili olarak güvenlik güçlerinin hazırlıadığı ilk raporda 'pencereden atlamak suretiyle intihar' ifadesi yer aldı.


KILIÇDAROĞLU KAYINPEDERİNİN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ KONUŞTU

CHP Genel Baskanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul programi Cezayir Sokağı'ndan başladı.

Kılıçdaroğlu Cezayir Restaurant'a geldiğinde kayınpederi Ali Hıdır Özdağ'ın ölümünü hatırlatıp başsağlığı dileyen habercilerle karşılaştı. Kayınpederinin cenazesine ne zaman gideceğiyle ilgili soruyu Kılıçdaroglu, " Yarın gidecegim" diye yanıtladı. Vefat haberini akşam telefonla öğrendiğini söyleyen Kılıçdaroğlu daha sonra programı için Cezayir Restaurant'a girdi.

GAZETECILERLE BIRARAYA GELDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kiliçdaroğlu Cezayir Restaurant'ta gazetecilerle buluştu. Kılıçdaroğlu, burada gazeteci Ece Temelkuran, Abbas Güçlü, Kanat Atkaya, Koray Çalışkan, Mustafa Akyol, Burak Cop, Tuba Tekerek, Ceren Şehirlioglu, Bejan Matur, Şükran Pakkan, Figen Atalay, Selin Ongun, İpek Yezdani, Cansu Camlıbel, Aslı Aydıntasbas, Balçiçek Ilter, Burak Çelik ile biraraya geldi.


KAYINPEDER KALP KRİZİNDEN ÖLMÜŞ

- (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, misafir olarak kaldığı evin bahçesinde ölü bulunan kayınpederi Ali Hıdır Özdağ'ın (82), otopsi raporuna göre, kalp krizine bağlı düşme sonucu vefat ettiği belirtildi.

Özdağ'ın cenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi içerisindeki Elazığ Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi ve işlemlerden sonra Tunceli'ye götürüldü.

Hastane morgu önünde basın mensuplarına açıklama yapan CHP Elazığ İl Başkanı İsmail Keleş, otopsiyi yapan savcı ile görüştüğünü belirtti.

Keleş, şunları söyledi:

''Bizzat kendisinin bana yaptığı açıklama şu doğrultuda oldu; Otopsi raporundan yapılan saptamaya göre, sayın genel başkanımızın kayınpederinin kalp krizi sonucunda düşmeye bağlı olarak iç organlarındaki hasar sonucu vefat ettiklerini açıkladılar. Ben de buna bağlı olarak açıklamayı size yapıyorum. İntihar değil, kalp krizine bağlı düşme. Düşmeyi tetikleyen olay balkondan veya başka bir yerden düşmüş ise kalp krizine bağlı olarak. Asıl ölüm nedeni kalp krizi.''

Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun da bugün tarifeli uçakla Elazığ'a geleceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber