Yunus ekipleri kaza geçirdi: 2 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mart 2011 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'ın İskenderun ilçesinde motorize yunus ekipleri bir olaya giderken özel otomobille çarpıştı. Kazada iki yunus polis yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza, Şehit Oğuz Yener Caddesi üzerinde meydana geldi. Polisten kaçan bir aracı takip etmek üzere olay bölgesine gitmekte olan İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları Aydın Özdoğan ve Mustafa Kemal Koca'nın üzerinde bulunduğu 31 A 7995 plakalı motosiklet ile ara sokaktan çıkmakta olan Yusuf Uçar yönetimindeki 31 AD 400 plakalı otomobil ile çarpıştı. Motosiklet üzerindeki yunus ekipleri dengesini kaybederek yerde sürüklendi. Olay yerine başka bir polis ekibinin ve

vatandaşların gelmesi üzerine acil 112 ekiplerine haber verildi. Yaralı polis memurlarına ilk müdahale olay yerinde yapılırken telsizden kazayı haber alan çok sayıda polis meslektaşlarının yardımına koştular. Hassas bir şekilde müdahalesi yapılan polis memurları iki ayrı ambulans ile İskenderun Devlet hastanesine götürüldü. Birinin bacağında kırık olduğu belirlenen polis memurları tedavi altına alınken kazaya karışan özel oto sürücüsü Yusuf Uçar gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber