26 Mart 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2011 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Gül, Gabon'daki temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye dönecek.

Bakanların faaliyetleri

- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, saat 10.00'da Türkiyem Vakfı ve Bahçeşehir Üniversitesi Liderlik Okulu tarafından düzenlenecek etkinliğin açılışına katılacak.

- Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da, Yıldırım Kaymakamlığı'nın temel atma törenine, İstanbul Küçükçekmece'de, el sanatları ürünlerinin satılacağı mağazanın açılışına katılacak.

- Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Gebze'de, Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü'nün toplantısına katılacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, saat 10.00'da, İstanbul Kongre Merkezi'nde, "Shopping Fest"in basın toplantısına katılacak.

- Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, saat 11.00'de, TÜYAP Fuar Merkezi'nde, "İdeal Home Fuarı, 13.00'te Bahçeşehir Üniversitesi'nde, "2023 Türkiye'nin 100. Yıl Vizyonu" konulu toplantıya katılacak.

- Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, İçişleri Bakanı Osman Güneş, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, saat 09.00'da AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından parti genel merkezinde düzenlenen 2. Yerel Yönetimler Sempozyumu'na katılacak.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın çocukları Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak düğün töreniyle evlenecek.

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi'nde saat 09.30'da ''Büyük Türkiye'ye Doğru'' Sempozyumu'na, saat 10.45'te Conrad Otel'de düzenlenen Wilton Park Konferansı'na katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde saat 11.00'de, kayınpederi Ali Hıdır Özdağ'ın, cenaze törenine katılacak.

- HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Konya'da esnaf ziyaretlerinde bulunacak ve partisinin il teşkilatının açılışını yapacak. Kurtulmuş, akşam Dedeman Otel'de düzenlenecek yemekte basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

- Vatikan İstanbul Temsilcisi Prof. Dr. Thomas Michell, Bursa'da, Said Nursi'yi Anma Platformu tarafından düzenlenecek panele konuşmacı olarak katılacak.

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kütahya'da halka hitap ettikten sonra toplu açılış törenine katılacak.

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İstanbul'da saat 19.30'da partisinin Eyüp Stadı'nda düzenlenecek olan ''Gençlik Gecesi''ne katılacak.

- 471. Manisa Mesir Festivali kapsamında geleneksel mesir kortej yürüyüşü ve mesir macunu saçım töreni yapılacak.

- BBP lideri Topçu, Sivas'ta, Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma programına katılacak.

- Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Antalya'da partisinin seçim çalışmalarına katılacak.

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, saat 13.00'te Grand Cevahir Otel'de,

vefatının 231. yılında büyük alim ve mutasavvıf Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri için düzenlenecek anma törenine katılacak.

- Kuranı Anlama Platformu, saat 10.30'da İstanbul Fatih'te, "Kur'an Meali Seçmeli Ders Olsun" konulu basın açıklaması düzenleyecek.

- İstanbul Bilişim Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde saat 10.30'da basın açıklaması düzenlenecek.

- Türk Tabipler Birliği, Taksim Tramvay Durağı'nda, saat 12.00'de çalışanların iş güvencesine dikkat çekmek amacıyla yapacakları Ankara programına ilişkin basın açıklaması düzenleyecek.

- Nükleer Karşıtı Platform ile İstanbul Meslek Odaları Koordinasyonu, saat 12.00'de Taksim Tramvay Durağı'nda, "Japon Halkıyla Dayanışmak Ülkemizdeki Nükleere Dur Demek İçin Taksim'deyiz" konulu etkinlik kapsamında yürüyüş ve basın açıklaması düzenleyecek.

- Sabancı Üniversitesi, İMKB Konferans Salonu'nda, saat 13.00'te "Finans Merkezi: İstanbul" konulu bir konferans düzenlenecek.

- İstanbul Emek Gençliği, Türkiye'nin Libya Tezkeresini protesto amacıyla saat 14.00'te Taksim Tramvay Durağı'ndan hareketle Taksim Meydanı'na kadar yürüyüş ve basın açıklaması düzenleyecek.

- Küresel Barış ve Adalet Koalisyonu, Galatasaray Meydanı'nda, saat 16.00'da Türkiye'nin Libya Tezkeresini protesto amacıyla basın açıklaması düzenleyecek.

- Emek Partisi Avcılar İlçe Teşkilatı, saat 19.00'da Avcılar Marmara Caddesi Girişi Heykel önünde, Türkiye'nin Libya Tezkeresini protesto amacıyla basın açıklaması düzenleyecek.

- DP Genel Başkan Yardımcısı Agah Oktay Güner, Ankara'da saat 14.00'te ''Hazreti Mevlana ve İnsan'' konulu konferansa katılacak.

- Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin, saat 11.00'de Ankara'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Atatürkçü Düşünce Derneği Bilim Danışma Kurulu Başkanı Porf. Dr. D. Ali Ercan ve Toplum Hekimi Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Saltık, saat 11.00'de Ankara'da, "Nükleer Santraller ve Türkiye" konulu bir basın toplantısı düzenleyecek.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- A Milli Takım, Avusturya maçının hazırlıklarını saat 10.30'da kamp otelinin kondisyon salonunda basına kapalı bir çalışma ile sürdürecek.

- Tedavisine Avustralya'da devam eden Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Ersan Adem Gülüm, bugün İstanbul'a gelecek.

- Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına saat 10.30'da basına ve taraftara kapalı antrenmanla devam edecek.

- Beşiktaş, Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 11.00'de basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

- Bank Asya 1. Lig'in 27. haftası yapılacak tek maçla start alacak, program şöyle:

14.00 Orduspor - Boluspor

- Beko Basketbol Ligi'nde 23. haftaya 3 maçla devam edilecek, program şöyle:

15.00 Beşiktaş Cola Turka - Olin Edirne

15.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi - Medical Park Trabzonspor

17.00 Oyak Renault - Erdemir

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber