Tapu Müdürlüğünü soyan hırsız yakalandı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mart 2011 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya'da Tapu Müdürlüğü'nde yeni açılan banka gişesini silahıyla soyan özel güvenlikçi soygundan sonra polisin titiz çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.

Merkez Cengiz Topel Caddesinde bulunan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde 20 gün önce hizmete başlayan bankanın gişesini mesai saatinin bitimine doğru silahla soyarak kaçan özel güvenlik elemanı Suat G.'ı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri şahsın sık sık gittiği adreslerde inceleme yaptı.

Özel güvenlikçinin her zaman ganyan bayisine gittiği bilgisini alan polis ekipleri akşam saatlerinde zanlıyı ganyan bayisinden çıktıktan sonra kıskıvrak yakaladı. Gözlatına alınan Özel Güvenlikçi, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı. Şahsın soygunu gerçekleştirdikten sonra aldığı 40 bin lirayla borçlarını ödediği öğrenildi. 15 bin lirayi özel bir güvenlik şirketine, 2 bin liralı elden bir alacaklısına ve 5 bin lirayı da ganyan bayiine ödedikten sonra üzerine 18 bin lira ile yakalanan zanlının bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN TATLILI KUTLAMA-

Öte yandan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek şahsın yakalanmasında başarı gösteren polisleri kutladı.

Emniyet Müdürü Kahya, "Arkadaşlarımızı üstün performansından dolayı kutluyorum.Kısa sürede şüpheliyi yakaladınız, hepinize çok teşekkür ediyorumö dedi. Kahya beraberinde getirdiği tatlıyı şahsın yakalanmasında gayret gösteren polislere ikram etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber