Öğretmene saldıranın robot resmi çizildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2011 19:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'un Pasinler ilçesinde öğretmene saldırı olayıyla ilgili soruları cevaplayan Vali Sebahattin Öztürk, saldırganın robot resminin çizildiğini ve yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Vali Sebahattin Öztürk, basın mensuplarının Pasinler ilçesinde öğretmen A.K.'ye yönelik saldırıyla ilgili sorularını cevaplandırdı. Vali Öztürk, çal ışmaların devam ettiğini ancak saldırganın eşgalini belirleyecek tanık sıkıntısı çektiklerini vurguladı. Pasinler'de 24 saat süreyle görev yapan ekibin, öğretmenin komşularını ve arkadaşlarını araştırdıklarını bildirdi. Sağ lık durumu hızla iyiye giden öğretmen A.K.'nin henüz net bir bilgi verecek durumda olmadığını kaydeden Vali Öztürk, ilçe halkına da çağrıda bulundu. Olayın vahşi ve nefret edici bir saldırı olduğunu vurgulayan Vali Öztürk, tanıkların kimliklerinin kesinlikle gizli tutulacağını ve gördüklerini mutlaka ilgilere aktarmaları gerektiğini söyledi. Öztürk, şöyle konuştu:

"Hangi yolu tercih ederlerle etsinler, ama bize ulaşsınlar. Bu şekilde işimizi kolaylaştı rmış olurlar. Saldırgan, öğretmenin başını taşla ezmeye çalışmış. Vücudunda 3 bıçak darbesi tespit edildi. Erzurum'da böyle şeylerin olmaması lazım. Ancak bu saatten sonra olayın failini bir an evvel ortaya çıkarmak gerekiyor. Elimizde deliller var. Bunları Emniyet Genel Müdürlüğü kriminal laboratuvarına gönderdik. Sonuçların kısa zamanda geleceğini umuyoruz. Pasinler'de görev yapan ekibimiz aralıksız çalışıyor. Yakın zamanda sonuca ulaşacağız"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber