Yük treni bakım treniyle çarpıştı: 1'i ağır, 3 yaralı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Nisan 2011 16:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
SAKARYA'nın merkez ilçesi Adapazarı'na bağlı Doğançay Köyü yakınlarında yük treninin demiryolu bakım trenine çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 1'i ağır, 3 kişi yaralandı.

Sakarya'da demir yolu ulaşıma kapandı

12.04.2011 - 16:41 Sakarya'nın Geyve ilçesinde bakım treninin, duran yük trenine çarpması sonucu 3 görevli yaralandı.Doğançay köyü yakınlarında, Eskişehir'den İstanbul yönüne giden makinist Murat Özkan yönetimindeki 17 bin 331 sefer sayılı yük treni, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı durdu. Duran yük trenine Ersan Demir yönetimindeki bakım treni çarptı. Kazada, bakım treni makinisti Demir ile aynı vagonda bulunan Sadık İçer ve yük treninde görevli Orhan Bülbül yaralandı. Yaralılar ambulansla Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bakım treninin raydan çıkması ile İstanbul-Eskişehir arasında tren seferleri yapılamıyor. Başkent Ekspresi, Cumhuriyet Ekspresi ve Boğaziçi Ekspresi trenleri Arifiye Tren Garı ve Doğançay mevkisinde bekletiliyor. TCDD görevlileri demir yolunun ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber