10/04/2005'in gündemi

Haber Giriş : 10 Nisan 2005 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, partisinin Gençlik Kolları Kongresi'ne katılacak. Akşam da resmi ziyaret amacıyla Norveç'e gidecek.

2- TBMM Başkanı Arınç, Meclis Başkanı Weiler'in davetlisi olarak Lüksemburg'a gidecek. Arınç, hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda basın açıklaması yapacak.

3- Polis Teşkilatı'nın 160. kuruluş yıldönümü. Başbakan Erdoğan ve İçişleri Bakanı Aksu, Polis Radyosu Büyük Stüdyosu'nda yapılacak törene katılacak. Aksu, İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirilecek resmi geçit törenini de izleyecek.

- Emniyet Genel Müdürü Aydıner, Dikmen'deki Polis Moral Eğitim Merkezi'nde kokteyl verecek. Taksim Meydanı'nda resmi geçit töreni yapılacak. Teşkilatın kuruluş yıldönümü dolayısıyla yurt genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

4- Dışişleri Bakanı Gül Cezayir'de

- Gül, temaslarının ikinci gününde, Cezayir Dışişleri Bakanı Abdülaziz Belhadem ve Ulusal Meclis Başkanı Amar Saadani ile görüşecek.

- Askeri Müze ve Dayı Sarayı'nı da gezmesi beklenen Gül, temaslarının ardından akşam saatlerinde yurda dönecek.

5- Kültür ve Turizm Bakanı Koç, Yıldız Sarayı'nda, Turist Rehberleri Birliği heyetini kabul edecek, Müzekent Projesi değerlendirme toplantısına katılacak.

6- Çevre ve Orman Bakanı Pepe İzmit Deniz Ulaşım Müdürlüğü Hizmet Binası ile 1 Mart Yolcu Bekleme Salonu'nun açılış, İDO Genel Müdürlüğü'nden alınan deniz otobüslerinin teslim törenine katılacak.

7- Siyasi partilerden...

- DYP Genel Başkanı Ağar, Malatya ve Elazığ'da partisinin il kongrelerine katılacak.

- DYP Genel Başkan Yardımcıları Ercan ile Tezmen, partilerinin Giresun olağan genel kuruluna katılacak.

- Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Esengül ile Sünnetçioğlu, Antalya'da basın toplantısı düzenleyecek.

- DTP Genel Başkanı Okuyan, partisinin Başkanlık Divanı Toplantısı öncesinde açıklama yapacak.

8- Karadeniz Deniz İşbirliği Görev Grubu'nun İkinci Deniz Periyodu'na ilişkin, İstanbul'da demirli sancak gemisi "TCG Yıldırım"da basın toplantısı düzenlenecek.

9- "8. Metin Göktepe Ödülleri", İstanbul'da törenle sahiplerine verilecek.

10- DSİ'nin hidroelektrik enerjisi çalışmaları. Devlet Su İşleri, Dim, Köprübaşı, Uzunçayır, Boğazköy ve Kumköy barajlarının özel sektöre devrinde son aşamaya gelindiğini bildirdi.

11- Futbolda Birinci Süper Lig, İkinci Lig (A) ve (B) Kategorileri ile Üçüncü Lig'e, bugün yapılacak maçlarla devam ediliyor. Birinci Süper Lig'de 27. hafta mücadelesi, 4 maçla tamamlanıyor.

12- Türkiye Basketbol Ligi'ne İstanbul'daki 2 maçla devam edilirken, Diyarbakır'daki 13. Bayanlar Türkiye Kupası mücadelesinde, Beşiktaş ile Fenerbahçe, final karşılaşmasına çıkacaklar.

13- Halkbank Erkekler Voleybol Birinci Ligi Final Grubu 1.devre mücadelesi, Samsun'da 2 maçla sona eriyor.

14- Hentbolda Bayanlar Birinci Ligi (A) Klasmanı'nda 4, Erkekler Türkiye Kupası 1. turunda da 2 maç yapılacak.

15- Basketbolda Romanya'nın Ploieşti kentinde düzenlenen ve Bandırma Banvitspor'un da katıldığı FIBA Erkekler Avrupa Kupası "Dörtlü Final" mücadelesi, final ve üçüncülük maçlarıyla tamamlanıyor.

16- Serbest ve Bayan Güreş Milli Takımları kafileleri, Varna'daki Avrupa Şampiyonası'na katılmak üzere karayoluyla Bulgaristan'a gidecek.

haberx

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber