Baba ve kıza koruma altında av tüfekli infaz

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 08 Mayıs 2011 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evlenmek istediği kızdan karşılık göremeyince öfkelenen genç adam, savcılık tarafından korunan liseli Nebahat ve babasını av tüfeğiyle taradı.

Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde çılgın bir aşık, kendisiyle evlenmek istemeyen 15 yaşındaki lise öğrencisi ile kızın babasını öldürdü. Firari katil zanlısı her yerde aranırken, baba ile kızın Palu Cumhuriyet Savcılığı'na ?tehdit' gerekçesiyle başvurduğu ve koruma altındayken öldürüldüğü belirtildi. Elazığ'da yaşayan 32 yaşındaki Burhan Demirel, dün sabah saat 07.30'da Kovancılar'daki bahçeli bir evde yaşayan Cemal Karakaya'nın (50) evine gitti. Bahçe içerisinde baba Cemal Karakaya ve kızı Nebahat Karakaya'yı (15) otomatik av tüfeğiyle taradı. Liseli Nebahat Karakaya olay yerinde hayatını kaybederken, babası Cemal Karakaya da Elazığ'daki bir hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Okula babası götürüyordu

Bu arada Karakaya Ailesi'nin katil zanlısının akrabası olduğu öğrenildi. Olaydan sonra hızla olay yerinden kaçan Demirel'in yakalanması için bölgede geniş kapsamlı arama başlatıldı. Emniyet ve jandarma ekipleri, her yerde firari katil zanlısını arıyor. Burhan Demirel'in bundan kısa bir süre önce Nebahat ile evlenmek istediği ancak aile ve kızın buna karşı çıktığı, bu nedenle de aralarında tartışma yaşandığı öğrenildi. Öte yandan emniyet güçlerinin ulaştığı bilgilere göre Nebahat Karakaya'nın okul giriş çıkışları için Palu Cumhuriyet Savcılığı'na ?tehdit' gerekçesiyle başvurması üzerine korunduğu öğrenildi. Ayrıca liseli genç kızın okula babası Cemal Karakaya tarafından götürülüp getirildiği öğrenildi.-FAYSAL KARADENİZ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber