Öğretmen anne ve kızı kaza kurbanı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Mayıs 2011 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ANNELER Günü nedeniyle anne ve babasını ziyaretten dönen ailenin bulunduğu otomobil, Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi yakınlarında, 40- 50 metre yükseklikten dereye yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobilde öğretmen anne ile kızı öldü, sürücü baba ise ağır yaralandı.

Kaza, Kızılcahamam Pazar Otacı Köyü Güney Çukuru mevkiinde dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Ömer Lütfi İmamoğlu (38), Anneler Günü nedeniyle dün eşi Kızılcahamam Çağatay İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Fatma İmamoğlu (36) ile kızı Emine Seda İmamoğlu'nu (10) da alarak, Pazar Otacı Köyü'nde oturan anne ve babasını ziyarete gitti. Akşam yemeğini yiyip büyükleriyle bir süre sohbet eden aile, saat 23.00 sıralarında Ömer Lütfi İmamoğlu yönetimindeki 06 YB 030 plakalı otomobille ilçe merkezine dönmek üzere yola çıktı. Ancak otomobil, yeni yapılan yolda aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobilde Fatma İmamoğlu ile kızı Emine Seda İmamoğlu olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan baba Ömer Lütfi İmamoğlu ise Kızılcahamam Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anne ve kızının cesedi hurdaya dönen otomobilden güçlükle alınarak traktörle yola çıkarıldı. Vatandaşlar, aynı bölgede daha önce de 2 ölümlü kaza olduğunu dile getirerek, daha fazla can kaybı olmadan yetkililerin önlem almasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber