Kaset skandalı delilleri savcılıkta

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2011 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), eski genel başkan yardımcıları ve eski İstanbul il başkanının internete düşen görüntüleriyle ilgili elindeki belgeleri savcılığa verdi. MHP'nin avukatlarının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği belgeler arasında Bahçeli'nin açıkladığı parti önündeki aracın fotoğrafı da yer alıyor.

MHP'de eski genel başkan yardımcıları Recai Yıldırım, Metin Çobanoğlu ve Bülent Didinmez ile eski İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu'nun internete düşen görüntüleriyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın konuyla ilgili olarak belge ve bilgi istediği MHP Genel Merkezi, ellerinde delil olarak niteledikleri belgeleri Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na teslim etti.

Sunulan belgeler arasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıkladığı MHP önündeki aracın fotoğrafı da yer alıyor. Avukatlar, Bahçeli'nin ismini açıkladığı İbrahim Faruk Bayındır'ın kredi kartının fotoğrafını da diğer belgelerle birlikte savcılığa teslim etti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın sunulan belgeleri önümüzdeki günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na da göndermesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber