Bir köy okulunun badminton başarısı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Mayıs 2011 19:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

AMACI FARK EDİLMEK DEĞİL,FARK YARATMAK OLAN

ÇAMSU İLKÖĞRETİM OKULU (bir köy okulu)

Çamsu İlköğretim Okulu Uşak İli Banaz İlçesine bağlı Çamsu Köyü'nde taşıma merkezi bir ilköğretim okuludur.Ayrancı Köyü-Baltalı Köyü-Ovacık Köyü-Y.Karacahisar Köyü ve Küçükler Köyü'nün öğrencileri bu okulda eğitim öğretim görmektedir.Yukarıda sayılan köyler ekonomik bakımdan sıralamaya girse Uşak İli'nde son sıralarda yer almaktadır.

Bu okulu diğer okullardan farklı kılan bir özelliği vardır. Çoğumuzun adını bile ilk defa duyduğu BADMİNTON sporunda Uşak İl bazında büyük başarılar kazanmıştır.Üst üste 5 yıl boyunca İl Şampiyonu olarak,Uşak İlini Türkiye Finallerinde temsil etme başarısını göstermiştir.Evet yanlış yazılmadı 2007 -2008-2009-2010 ve 2011 Uşak Badminton İl Birinciliği.Arka arkaya gelen bu başarı tesadüf değildir artık.

İlde yapılan grup maçlarında merkez okullara karşı başarılar elde etmiştir.Bu köy okulun spor salonu bulunmamaktadır.Ayrıca bu badminton sporu takım sporudur.En az 4 öğrenciden oluşan, 5 set üzerinden yapılan bir takım sporudur.Şöyle düşünebilir yetenekli 4 oyuncu vardır,bu oyuncular sürekli kazanıyorlardır.Durum o şekilde değildir.Her yıl takım değişmektedir.Mezun olan öğrencilerin yerine alt sınıflardan öğrencilerle her yıl yeni bir takım oluşturulmaktadır.

Okulun genç sayılacak yaşta bir okul müdürü vardır.32 yaşında olan okul müdürü Ramazan KOCA'nın slagonu ?AMACIMIZ FARK EDİLMEK DEĞİL,FARK YARATMAKTIR?

Bu okul fark yaratmıştır. İstenildiği ve çalışıldığı takdirde bir köy okulunun başaramayacağı bir iş olamayacağını bu okul ispatlamıştır.

Haziran Ayı'nın ilk haftasında Manisa İli'nde yapılacak olan Türkiye Badminton Finallerine katılacak olan ?FARK YARATMIŞ? bu okula şimdiden başarılar diliyoruz.

Bu okulun başarısına katkıda bulunmak isteyenler olursa 0 276 331 41 11 numaralı telefona yada [email protected] mail adresinden ulaşabilir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber