Türk Telekom, en yüksek sigorta primi ödeyen işveren

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2011 18:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Türk Telekom, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından hazırlanan ?En Yüksek Prim Ödeyen İşverenler' sıralamasında 2009'da olduğu gibi 2010'da da birinciliği bırakmadı. Firma ?En Fazla Özürlü Sigortalı Çalıştıran İşverenler' listesinde ise üçüncü oldu.

Türk Telekom'un ödülü törenle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer tarafından İnsan Kaynakları, Destek ve Regülâsyon Başkanı Şükrü Kutlu'ya verildi.

Türkiye'nin en fazla istihdam imkânı sunan firmalardan biri olduklarını vurgulayan Şükrü Kutlu, şunları ifade etti:

?Ülkemizin her yerinde teknoloji ve altyapı yatırımlarını devam ettirmekle kalmıyor; bu paralelde yeni istihdam alanları da yaratıyoruz. Türkiye'nin 81 ilinde örgütlenmiş ve bütün ülkeyi kapsayacak çerçevede istihdama katkıda bulunan sayılı şirketlerden biri olmanın bilinciyle tavır alıyoruz. Sadece eleman sayımızla değil, insan kaynakları anlayışımızla elemanlarımıza verdiğimiz değerle, başta kendi sektörümüz olmak üzere ülkemize daha fazla yetişmiş insan gücü armağan etmenin gururunu yaşıyoruz. İstihdam alansındaki öncülüğümüzü, gayretimizi, ülke ekonomisine olan katkımızı ortaya koyması bakımından bu ödüller bizim için çok anlamlı ve değerli. SGK tarafından verilen bu ödülleri almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber